Görüş Bildir
Haberler
Kulis: 'AKP'liler Arasındaki Beklenti Seçimin 2022 Kasımında Olacağı'

Kulis: 'AKP'liler Arasındaki Beklenti Seçimin 2022 Kasımında Olacağı'

HaberTürk yazarı Muharrem Sarıkaya, AKP içinden aldığı erken seçim kulisini aktardı. Sarıkaya, 'Ankara’da AK Partililer arasında dahi ağırlıklı beklenti 2022 Kasım’ında bir seçimin olacağı noktasında” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, AKP içinden erken seçim kulisi verdi. Muhalefetin seçimi ilkbahara çekme gayretinde olduğunu söyleyen Sarıkaya, AKP'liler arasında ise daha ağırlıklı beklentinin 2022 Kasım olduğunu yazdı.

"Haziranda yapılan seçimler AK Parti'ye iyi gelmedi"

"Haziranda yapılan seçimler AK Parti'ye iyi gelmedi"

Sarıkaya'nın yazısının ilgili bölüm şöyle:

'Bir gerçek var ki Türkiye uzun süredir zaten seçim iklimine girdi… Bundan sonraki seçim erken değil, ancak zamanından bir süre önce yapılmış seçim olur… Bugün seçim kararı alınması halinde dahi, kış koşulları dikkate alındığında Mart sonundan önce seçim olması ihtimali düşüktür. Seçime bir yıl kala yapılan bütün seçimler de zamanından biraz önce yapılmış seçim olarak kabul edilir.

Ankara’da AK Partililer arasında dahi ağırlıklı beklenti 2022 Kasım’ında bir seçimin olacağı noktasında… Muhalefet ise bunu mümkün olduğunca ilkbahara çekme gayretinde, çünkü Haziran’da yapılan seçimlerin hiçbiri AK Parti’ye iyi gelmedi. İstanbul Haziran yerel seçimi ve öncesinde Kasım seçimi ile yenilenen 2015 Haziran seçimi de bunun sağlaması…'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melih baykurt

eskiden millet tatilde olsun diye yazın ortasında yapılıyordu

mavibiyik

Vallahi suan milletin değil tatilde iki eli kanda olsa gelip oy kullanması gerekli.

Arc noise

O zaman adayları Hulusi baba :)

Kasım 2022'ye ortada bir Türkiye kalırsa yapılır seçimler. Elon Musk istese servetinin bir kısmıyla ülkeyi alır. Kocaman bir Tesla/SpaceX fabrikası olarak ha... Devamını Gör