Görüş Bildir
Haberler
100 Adet Üretilen Özel Galaxy Alpha!

100 Adet Üretilen Özel Galaxy Alpha!

Batuhan
23.12.2014 - 23:21
İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung'un geçtiğimiz aylarda satışa sunuduğu Galaxy Alpha, 5 inç altı modellerle hem şıklık hem de özellik bakımından oldukça iddialı. Sahip olduğu minik boyutuyla bir çok kullanıcının dikkatini çeken model büyük beğeni topladı.

Şimdi ise bu modelin sadece 100 adet üretilen Limited Edition adlı özel versiyonu piyasaya sürülüyor. Fransa'ya özel üretilen Galaxy Alpha Limited Edition Free Lance Bordeaux , dört farklı arka deri kapak ile güzelliğine güzellik katıyor.

Samsung ile işbirliği yapan bir moda markası olan Free Lance ile sanatçı Jean-Baptiste Rautureau , sınırlı sayıda üretilen Galaxy Alpha'nın üretilmesinde büyük rol oynadı. Cihaz teknik özellik bakımındansa bir değişiklilik sunmuyor.

Cihazda tıpkı normal modelde olduğu gibi 4,7 inç 720p Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Exynos 5430 işlemci, 2 GB RAM, 12 Megapiksel arka kamera ve 2,1 Megapiksel ön kamera, genişletilemeyen 32 GB depolama alanı, parmak izi ve kalp hızı sensörlerine sahip. 1860 mAh pil bulunan cihaz yine LTE destekliyor ve Android 4.4.4 KitKat işletim sistemine sahip.

Sınırlı sayıda üretilen bu modelin fiyatı ise 649 euro. Galaxy Alpha Limited Edition Free Lance Bordeaux büyük ihtimalle başka ülkelerde satışa çıkmayacağını da belirtelim.

ShiftDelete.net

Kaynak: http://shiftdelete.net/100-adet-ureti...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0