Görüş Bildir
Haberler
10 Yıl Sonraki Araban Bu Testin Sonunda!

etiket 10 Yıl Sonraki Araban Bu Testin Sonunda!

Kai Hiwatari
25.11.2020 - 16:35 Son Güncelleme: 02.12.2020 - 18:25

Şimdi soracağımız sorulara cevap ver ve 10 yıl sonra sahibi olacağın arabanın markasını öğren! Hazırsan başlayalım..

1. Öncelikle aşağıdan sana çekici gelen bir evi seçmeni isteyelim..

2. Şimdi de lunaparktan bir oyuncak seç bakalım!

3. Yeteri kadar paran olsa ilk alacağın şey hangisi olurdu peki?

4. Şimdi de bir hayvan seçmeni isteyelim...

5. Şu motosikletlerden hangisi senin için daha cezbedici?

6. Hangisinden daha çok nefret edersin?

7. Kaç çocuk yapmayı düşünüyorsun?

7. Kaç çocuk yapmayı düşünüyorsun?

8. Zorunluluk zamanları dışında bunlardan hangisini daha çok yapıyorsun?

9. Hangisi gibi bir şehirde yaşamak isterdin?

10. Tabii bir de renk seçmeni isteyeceğiz...

11. Bu soru çok önemli! Şehirler arası otobüslerde ikili koltuklarda gitmek zorunda olsan ne tarafa oturmayı tercih edersin?

11. Bu soru çok önemli! Şehirler arası otobüslerde ikili koltuklarda gitmek zorunda olsan ne tarafa oturmayı tercih edersin?

12. Son olarak: Dedenizin böyle bir Anadol pikabı olsaydı, bu pikabın neresine binmek isterdiniz?

12. Son olarak: Dedenizin böyle bir Anadol pikabı olsaydı, bu pikabın neresine binmek isterdiniz?

Seni hiç kandırmayalım... Sen motorcusun motorun da Vespa!

Seni hiç kandırmayalım... Sen motorcusun motorun da Vespa!

Verdiğin cevaplardan çok net anlaşılıyor ki sen özgür ruhlu bir zatsın! Kesinlikle yerinde duramıyor, dünyayı son damlasına kadar hissetmek yaşamak istiyorsun. Araba sana bu noktada kapalı bir konserve kutusundan farksız geliyor, ama motosiklet öyle mi? Tabii ki de hayır! Fıtı fıtı giderken yüzüne vuran rüzgar sana yaşadığını hissettiriyor adrenalin senin canlılığına canlılık katıyor! Lafın özü 10 yıl sonraki Vespa'nı güle güle kazasız belasız kullan!

Senin 10 yıl sonraki araban bir Mini!

Senin 10 yıl sonraki araban bir Mini!

Sen tam bir şehir insanısın. Şehirler şimdiden bu kadar kalabalık bu kadar hengameyle doluyken 10 yıl sonra nasıl olacağını hepimiz tahmin edebiliyoruz... Hele ki trafiği bir düşünsene! Ama biliyoruz ki bu zorluklar senin pratikliğine hızına vız gelir tırıst gider! Sana seni yavaşlatmayacak, hızına hız katacak bir araba lazım o araba da tabii ki bir Mini hem minik hem hızlı hem de çok tatlı!

Senin 10 yıl sonraki araban bir Ferrari!

Senin 10 yıl sonraki araban bir Ferrari!

Başka bir sonuç beklemediğini biliyoruz... Senin gibi bir hız düşkününü başka bir araba tatmin edebilir miydi? Cevap hayır tabii ki! Senin tek rakibin Türk Hava Yollarıyken biz boşa konuşuyoruz zaten.. Bu arabalar biraz pahalı oluyor ama bizimki de laf işte 10 seneye sen bu zekayla uçarsın paraların arasında da yüzersin valla. Bi kırmızısını bi de siyahını alırsın, bi gün birine bi gün birine binersin! 300'le giderken de bizi anarsın!

Senin 10 yıl sonraki araban bir Volvo!

Senin 10 yıl sonraki araban bir Volvo!

Sen tam bir Volvo'cusun! Güvenlik senin için hep birinci planda olmuştur. Eşeğini her zaman sağlam kazığa bağlar hiç bir işini şansa bırakmazsın! Bu yüzden seni başka bir arabayla düşünemiyoruz bile! Gösteriş senin için her zaman ikinci planda olmuş bir olgu sen daha çok sadelik taraftarı işlevi ön planda tutan faydacı bir insansın! 10 yıl sonra Volvon'la sana güvenli sürüşler dileriz!

Senin 10 yıl sonraki araban bir BMW!

Senin 10 yıl sonraki araban bir BMW!

Seni senin gibi gece kadar çekici ve George Clooney kadar karizmatik bir arabadan başkası paklamaz! Senin istediğin gösterişsiz ama bir şekilde çok da etkileyici kalabalıkta kendisini belli eden en az çekiciliği kadar da güçlü bir şey... İçi de dışı da bir yani. 10 yıl sonraki araban bir BMW'den başkası değil hayrını gör dikkatli kullan!

Senin 10 yıl sonraki araban bir Mercedes!

Senin 10 yıl sonraki araban bir Mercedes!

Hoşgeldin lider kişilik! Sendeki ışığı sadece biz görmüş olamayız elbette, çok kişiden duymuşsundur 'Lider olacak adam bu adam!' diye kim bilir belki vali belki kaymakam belki de başbakan olacaksın. Babaannenin başbakan olacak benim yavrum dediğini duyar gibiyiz. Tüm bu liderlerin birçok ortak noktası var bunlardan birisi de hepsinin Mercedes'e biniyor olması. Tam da bu sebeplerden senin araban da yakışıklı mı yakışıklı havalı mı havalı zırhlı mı zırhlı bir Mercedes olacak hem de 10 yıl sonra!

Senin 10 yıl sonraki araban bir Lamborghini!

Senin 10 yıl sonraki araban bir Lamborghini!

Vaay hoşgeldin jet insan! Testi o kadar hızlı çözdün ki bir an duramayıp başka testlere çarpacaksın sandık valla.. Farklı bir konuya da değinmek gerekirse sen tam anlamıyla havalı olmanın kalıp bulmuş halisin o kadar gösterişli güzel/yakışıklısın ki görenlerin gözü kamaşıyor, sakın yanlış anlama bu gösteriş tamamen iyi anlamda bilinçli yaptığın bir şey değil, yani doğanda var senin bu... Bu denli bir hızla heyecanla cazibeyle başka bir araba başa çıkamaz, haliyle senin 10 yıl sonraki araban bir boğa, Lamborghini!

Senin 10 yıl sonraki araban bir Porsche!

Senin 10 yıl sonraki araban bir Porsche!

Dışarıdan ne kadar sessiz sakin, uslu ve duru gözüksen de bu masum güzelliğinin altında fırtınalar kopuyor orada dev bir canavar yatıyor sanki. Seni harekete geçirecek en ufak bir şey bu gücünü açığa çıkarıyor.. Korkulur senden anlayacağın. Tam da senin karakterine uygun bir araba var onun masum güzelliğinin altındaki gücü açığa çıkarmak için tek yapman gereken ise gaza dokunmak! Hangi araba mı bu? Tabii ki 10 yıl sonraki Porsche'n!

Senin 10 yıl sonraki araban bir Tesla!

Senin 10 yıl sonraki araban bir Tesla!

Hoşgeldin yenilikçi insan sana başka bir araba markasının çıkmasını beklemek 2 ile 5'in toplamın 12 etmesini beklemekten farksız inan.. Geleceği bu günden görmüş elektrikli arabaların devrine girildiğini çözmüşsün tabii ki de gidip benzinli menzinli bir araba almayacaktın. Bunların haricinde çevreye karşı duyarlılığın sevgin de seni bu arabaya yöneltti ozonlar delinmesin küresel ısınmasın istiyorsun. Tüm bunların sonucunda senin 10 yıl sonraki araban doğal olarak bir Tesla olacak!

Senin 10 yıl sonraki araban bir Land Rover!

Senin 10 yıl sonraki araban bir Land Rover!

10 yıl sonraki araban bir Land Rover olacak! Neden mi? Gayet açık aslında sen tam bir doğa düşkünüsün fırsatın olsa ilk fırsatta seni boğan yoran yaşlandıran şehirden kopup doğayla baş başa toprağa suya yakın eşin ve çocuklarınla bir hayat sürmek istiyorsun ve biliyorsun ki bu ortamlar dağ tepe bayır aşmayı gerektiriyor, haliyle bu şartlarla başa çıkabilecek ve aileni güvenle taşıyabilecek bir arazi aracı gerekli. Bu iş için biçilmiş kaftan 10 yıl sonraki araban olacak bir Land Rover!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
374
213
133
78
34
31
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
damaged_cute

ne yalan söyleyeyim ben on yıl sonra yine metroya biniyo olurum

Abdullah Güney

Senin 10 yıl sonraki araban bir Ferrari! ALLAH nasip etse devlet etmez yaa benzin çok pahalı :))

On yıl sonra bile ala ala mini alabiliyormuşum.Fakirliğimi yüzüme vurduğunuz için testinize sokayım.