Görüş Bildir
Haberler
10 Yıl İçinde Sahip Olacağın Mal Varlığını Söylüyoruz!

etiket 10 Yıl İçinde Sahip Olacağın Mal Varlığını Söylüyoruz!

Easterling
08.04.2021 - 19:00

10 yıl sonra nelere sahip olacağını öğrenmek ister misin? 

Haydi o zaman seni testimize alalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenerek başlayalım!

2. Peki hali hazırda bir işin var mı diye sorsak?

3. Şimdi de söyle bakalım! Eline geçen paranın ne kadarını yatırım amaçlı kullanıyorsun?

4. Söyle bakalım, en çok para harcadığın kategori hangisi?

5. Kariyer basamaklarında yükselmek için her şeyi yapar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki sana yüklü bir miktarda miras kaldı ve hepsi nakit para. Bu parayı nasıl değerlendirirsin?

7. İşin için uykudan feragat edebilir misin peki?

8. Geldik son sorumuza! Diyelim ki çok iyi bir iş fikrin var ve bu iş fikrini hayata geçirecek kadar paran yok. Bu fikri hayata geçirmek için yüklü miktarda borç alır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bugün neyin varsa onlar olacak!

Üzgünüm, 10 yıl sonraki mal varlığın pek iç açıcı görünmüyor. 10 yıl sonra bugün neyin varsa onlar olacak! Hatta sahip oldukların bir miktar gerileyebilir bile. Para ile olan ilişkini tekrar gözden geçirmende fayda var!

Sadece 1 araban olacak!

Geleceğin çok parlak değil. 10 yıl sonra sadece 1 araban olacak! Parayı yönetmeyi, onu değerlendirmeyi ve idare etmeyi öğrenmen lazım. Biraz daha çabalarsan mal varlığını artırabilirsin ama hırsının kurbanı olup zaman zaman elindekiyle yetinmeyi bilmezsen sahip oldukların da uçup gidebilir!

Sadece 1 evin olacak!

Durumun çok kötü değil ama çok parlak da sayılmaz. 10 yıl sonra sadece 1 evin olacak! En azından başını sokacak bir eve sahip olacaksın ama çok rahat bir yaşam da süremeyecek gibisin. Daha doğru kararlar alıp daha azimli olursan elindekileri artırabilirsin de. Yine de bu devirde ev sahibi olmak mühim.

Evin ve araban olacak!

Durumun fena değil. 10 yıl sonra evin ve araban olacak! Ne çok lüks bir hayat sürecek ne de geçim sıkıntısı çekecek gibi görünüyorsun. Pek çokları için bir hayal, bir kısım insan için ise çok ufak bir mal varlığı gibi görünebilir ama paraya bakışındaki perspektifi değiştirirsen üzerine koyman da mümkün görünüyor.

Evlerin, arabaların ve bankada yüklü bir hesabın olacak!

Tebrikler, görünen oldukça iyi. 10 yıl sonra evlerin, arabaların ve bankada yüklü bir hesabın olacak! Tahminlerimiz tutarsa gelecek yıllar senin adına oldukça iyi geçecek ve sahip oldukların oldukça rahat ve lüks içinde bir hayat sürmene yetecek de artacak bile. Geleceğin oldukça parlak, bu şekilde devam edersen sahip olacaklarının sınırı pek yok gibi.

Sayamayacağım kadar çok paran olacak!

Bravo! 10 yıl sonra evlerin, arabaların ve bankada yüklü bir hesabın olacak! Tahminlerimize göre sen sahip olunabileceklerin en fazlasına sahip olacak gibi görünüyorsun. Gelecek yıllar senin için ekonomik anlamda harika geçecek ve mal varlığın günden güne büyük bir hızla büyüyecek. Senin için sınırlar söz konusu değil. Yolun da önün de sonuna kadar açık. Senin mar varlığının özeti: Satın alınabilecek her şey!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
283
126
60
51
42
35
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uyuşuk adam

Yine mantıklı bir test zannedip girdim yine hüsran...

Gizem Yenikler

Bugün neyin varsa onlar olacak!

Gerçek Oyunum

Ulan yatırım yapmam dedim, para miras kalırsa çatur çutur yerim dedim, uykumdan feragat etmem dedim, yüklü borç alırım dedim. Tebrikler evlerin arabaların ba... Devamını Gör