Görüş Bildir
Haberler
10 Yıl İçerisinde Yaptığınız İçin Kafanızı Taştan Taşa Vuracağınız Pişmanlık Verici Durumlar

etiket 10 Yıl İçerisinde Yaptığınız İçin Kafanızı Taştan Taşa Vuracağınız Pişmanlık Verici Durumlar

Rinascita
21.07.2017 - 14:20

Haftalar haftaları kovalıyor. Zamanın nasıl geçtiğini hiçbir şekilde anlamıyorsunuz. Belli başlı şeyleri anlamak için de yıllar geçmesi gerekiyor. Yıllarınızı şimdiye nazaran çok daha farklı geçirebilir, geçen her dakikadan kendinize bir pay çıkarabilirsiniz. 

Bright Side'dan sizler için derlediğimiz bu içerikte, 10 yıl sonra pişmanlıktan kafayı yiyeceğiniz 9 durumu açıkladık.

Kaynak: https://brightside.me/wonder-curiosit...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yıkıcı ve size zarar veren ilişkileri sürdürmek

1. Yıkıcı ve size zarar veren ilişkileri sürdürmek

Birçok insan yalnız kalmaktan korktuğu için yıkıcı ve kendilerine zarar veren ilişkileri yaşamaya devam ediyor. Fakat yıllar sonra kendilerine hayal kırıklığı, acı ve mutsuzluk getiren insanlarla beraber olmak yerine yalnız kalmayı tercih etmenin daha iyi olduğunu anlıyorlar.

2. Sevdiklerinizle çok az zaman geçirmek

2. Sevdiklerinizle çok az zaman geçirmek

Ev ve iş derken, birçoğumuz sevdiklerimize gereken ilgiyi göstermiyoruz. Ne yazık ki, çocuklar büyüdüğünde ve bağımsız bir hayat yaşamaya başladıklarında, aramızdaki o ilişkiler yok olmaya başladığında veya trajik olaylar yaşanmaya başladığında bu zamanların kıymetini anlarız.

3. Zamanı gereksiz yere harcamak

3. Zamanı gereksiz yere harcamak

Televizyon izlemek, sosyal medyada çok fazla zaman harcamak, telefonda oyun oynamak... Bunların her biri çok fazla zaman alan aktivitelerdir. Fakat bu değerli vaktinizi sizler için faydalı olan şeylere harcamalısınız. Hayatınızın kalitesini geliştirmelisiniz.

4. Sağlıksız bir hayat sürdürmek

4. Sağlıksız bir hayat sürdürmek

Bizi çeken bir şeylere kapıldığımızda sağlığımızı mahvediyoruz. Kötü alışkanlıklar ediniyoruz. Her ne kadar sağlığınız şu an için mükemmel görünse de, bir süre sonra bu sağlıksız hayatın sonuçlarını görmeye başlayacaksınız.

5. Gezmeye daha az para ayırmak

5. Gezmeye daha az para ayırmak

Çok azımız gezme hayali kuruyoruz. Fakat içimizdeki gezi tutkusu, sorumluluklarımız ve rahatlık anlayışımız ile birleştiğinde bu tutkunun ölmesi çok sık görülüyor. Fakat rahatlık hayatımızın olmazsa olmazı değildir ve her zaman yapmanız gereken bir şeyler olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gereğinden fazla çalışmak

6. Gereğinden fazla çalışmak

Çalışmayı sevmek ve hayatınızı devam ettirmek için çok çalışmak anlaşılabilir. Ama zaman zaman rahatlama ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Kendinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırın.

7. Yeni şeyler öğrenmeye ara vermek

7. Yeni şeyler öğrenmeye ara vermek

Birçok insan tek bir özelliğin yeterli olduğunu düşünür. Doğru, bir alanda kendinizi geliştirmek iyidir. Ama sürekli gelişim yalnızca profesyonel anlamda değil, öz güven anlamında da size çok şey katar. Sizi diğer bireylere göre farklı kılar.

8. Nefret ettiğiniz bir işte çalışmaya devam etmek

8. Nefret ettiğiniz bir işte çalışmaya devam etmek

Sırf şartları, imkanlarımızı arttırdığı için sevmediğimiz işlerde çalışmaya devam ederiz. Fakat eğer risk almaz ve hayatlarımızda bir şeyleri değiştirmeye çalışmazsak, hiçbir şekilde ilgimiz olmayan bir işle ömür geçirmek zorunda kalırız.

9. Çok hayal kurmak, hiç harekete geçmemek

9. Çok hayal kurmak, hiç harekete geçmemek

Hayallerinizin gerçek olması için hiçbir şekilde adım atmazsanız, hiçbir şey hayalden öteye gitmez. Hayatınız için harika fırsatları yalnızca 'beklerseniz', hiçbir şansınız olmaz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2545
618
211
181
178
176
153
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

#4 Kadın 10 yıl sonra doktor yerine imama gidiyorsa 20 yıl sonra eczacı diye bana gelip kokain isterse pek şaşırmam.

Pasif Kullanıcı

Ataerkil sisteme sesini çıkarmayanları, mutlu olmadığı bi işte sadece para kazanmak için çalışanları, hayatını monoton bi şekilde geçirmeyi tercih edenleri, ... Devamını Gör

Hera

Gereksiz görmüyorlar aslında imkanları yok

alper arslan

#4 deki doktor imama benziyor. artık imamlara muska mı yazdıracağız yoksa...

Mr Logical

O televizyonlarda dönen sigara spotu gibi bir şey olabilir. Hani doktor "çok geç ameliyat edemem" diyor ya, işte o ameliyat edemiyorsa sonraki muhatabın imam... Devamını Gör