Görüş Bildir
Haberler
10 Gün Evde Beklemiş: 28 Yaşındaki Avukat Dilara Yıldız, Eski Nişanlısı Oktay Dönmez Tarafından Öldürüldü

10 Gün Evde Beklemiş: 28 Yaşındaki Avukat Dilara Yıldız, Eski Nişanlısı Oktay Dönmez Tarafından Öldürüldü

Batuhan
11.01.2022 - 08:11

Tuzla'da dün gece saatlerinde iddiaya göre bir restoranda yemek yiyen avukat Dilara Yıldız, eski nişanlısı tarafından silahla vurularak öldürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Tuzla'da bulunan bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre bir restoranda yemek yiyen 28 yaşındaki avukat Dilara Yıldız, restorana gelen eski nişanlısı ile tartıştı. Ardından eski nişanlı, Yıldız'a defalarca ateş etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Dilara Yıldız'ın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından adli tıp kuruma sevk edildi. Zanlı ise olay yerinin yakınında bulunan polis merkezine giderek teslim oldu.

10 gün boyunca evde beklemiş

10 gün boyunca evde beklemiş

Katil Oktay Dönmez, duruşmaları nedeniyle bir süredir şehir dışında olan Avukat Dilara Yıldız’ın Tuzla’da bulunan evinde 10 gün boyunca gelmesini bekledi. İddiaya göre, katil Oktay Dönmez, Avukat Dilara Yıldız eve geldiğinde silah zoruyla Yıldız’ı alıkoyarak darp etti. Dönmez, daha önceden hazırladığı senetleri Yıldız’ın imzalamasını ve Yıldız’a ait olan otomobili kendi üzerine geçirmesi için baskı yaptığı öğrenildi.

Cinayet polis merkezinin yanında işlendi

Cinayet polis merkezinin yanında işlendi

Katil Dönmez tarafından zorla alıkonularak polis merkezinin yanında bulunan restorana getirilen Avukat Dilara Yıldız burada bir süre katil Dönmez ile oturdu. Çevredekilerin iddiasına göre, Yıldız lavoboya giderken dahi katil Oktay Dönmez, Yıldız’ın yanından ayrılmadı. İkili restoranda bir süre konuştuktan sonra, olay yerine gelen polis ekiplerini gören Dönmez panik yaparak ayağa kalktı. Dilara Yıldız’a 5 el ateş eden Dönmez olay yerinde polis ekipleri tarafından yakalandı. Yıldız olay yerinde vücuduna aldığı kurşunlar ile hayatını kaybetti.

Tehdit mesajları göndermiş

Tehdit mesajları göndermiş

Katil Oktay Dönmez’in, Avukat Dilara Yıldız’a sosyal medya üzerinden attığı mesajlar kan dondurdu. Dönmez’in, Dilara Yıldız’a attığı mesajlarda Yıldız’ı öldüreceğini planladığını ve kendisine 'Çok zamanın yok bu hayatta' diyerek tehdit ettiği görüldü.

Mesajları sosyal medya hesabında paylaşan Yıldız, 'Özür dileyerek paylaşmak ve buradan cevap vermek istiyorum. Öncelikle bu yabancı kaynaklı numaradan yazınca şikayet etsem de bulunamam sanıyorsun, rahatsın ama nasıl bulunduğunu sana yaşatarak öğreteceğim' dediği görüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadına şiddet paylaşımı yapmış

Kadına şiddet paylaşımı yapmış

Avukat Dilara Yıldız’ın kadına şiddete karşı sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaptığı görüldü. Yıldız, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde paylaştığı gönderide, “Kadına yönelik her türlü şiddete hayır! Kadınlara fiziksel, sözsel ya da psikolojik olarak şiddet uygulamak insanlık suçudur. Bu çirkin suç; kültürel, dini ya da sosyal kılıflarla haklı gösterilemez” şeklinde tepki gösterdiği görüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
112
80
35
8
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

aq hasta ruhsuzu seni !!! bir can almak nasıl kolay gelebiliyor?

gaydırı guppak

nasıl bu kadar vicdansız ve soğuk kanlı olup cana kıyıyorsunuz ben cidden anlamıyorum.

Burak Anıl

Doğru düzgün adalet sistemi olsa önceden önlem alına bilirdi. Ama nedense kadınlar hep arka planda. Heralde arabistan modeli bu..