Görüş Bildir
Haberler
1.Siber Dünya Savaşı Başladı!

1.Siber Dünya Savaşı Başladı!

BulmayinLanBeni
27.12.2014 - 15:17 Son Güncelleme: 27.12.2014 - 15:51

1. Siber Dünya Savaşı ‘nı yakından takip edebilirsiniz…

2014 yılının sonlarına geldik ve bu yılı bizlere hatırlatacak en büyük teknolojik olayların hemen hemen hepsi siber saldırılarla ilgili. Siber saldırı yılı olarak da bahsedebileceğimiz 2014 yılının son günlerine yaklaşırken bir bomba daha patladı. Ülkeler arası 1.Siber Dünya Savaşı başladı.

Norse adlı bir site üzerinden daha önce de ülkeler arası gerçekleşen siber saldırıları izleyebiliyorduk. Birkaç saattir siber saldırılar çok yoğun bir hal almaya başladı. Ve tüm hackerların gözü bu saldırılara kitlendi. Çin ve Amerikaarasında yoğun bir şekilde başlayan savaşa diğer ülkelerden hackerlarda katılmaya başlayınca 1.Siber Dünya Savaşı an itibariyle başlamış oldu.

Buraya kadar alıntı, kişisel fikrim konuya dair şuan tabiri caizse erler savaşıyor, işin için özel birimler, bordo bereliler vs.. ne zaman girer belli değil ki 'savaş'ın önemini de bence kesinlikle bu belirler.

1. Hedef Amerika Neredeyse tüm dünyadan Amerika'ya saldırılar gidiyor, az sayıda saldırı da Rusya'ya. Türkiye'den yapılan saldırılar yok denilecek kadar az.

Savaşı canlı izlemek için tıklayınız =>  Norse - IPViking Live

Kaynak: http://www.silikonvadisi.tv/genel/1-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın