Görüş Bildir
Haberler
"Zor Günlerde Tek Yumruk, Tek Ses, Tek Vücut Olabiliyoruz"

"Zor Günlerde Tek Yumruk, Tek Ses, Tek Vücut Olabiliyoruz"

Batuhan
14.04.2015 - 12:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, 'Biz zaman zaman parça halinde gözüksek bile böyle zor günlerde tek yumruk, tek ses, tek vücut olabiliyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Spor Toto Süper Lig takım kaptanlarını kabulüne ilişkin açıklamalarda bulunan Gümüşdağ, 'Cumhurbaşkanımıza, bu program yoğunluğuna rağmen kabulünden dolayı şahsım ve futbolcu kardeşlerim adına bir kez daha teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Fenerbahçe Futbol Takımı kafilesini taşıyan otobüse geçen hafta yapılan silahlı saldırının iki gün sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde ortak basın toplantısı yaptıklarını hatırlatan Gümüşdağ, 'Oradaki resim çok anlamlıydı. Tek ses, tek yürek olduğumuzu özellikle gördük ve gösterdik. Bunun mutluluğunu yaşadık. Hemen akabinde Süper Lig takım kaptanlarının da bu birlik ve beraberlik görüntüsünü vermesi... Aslında bir anlamda kaptanlarımızı, yeşil sahalardaki iyi niyet elçilerimiz olarak yorumlayabiliriz. Dolayısıyla onlar da bu konuda çok dikkat ederlerse, bu dönemdeki birlik, beraberlik ve kardeşlik için çok daha önemli olduğunu düşünüyorum' ifadelerini kullandı.

'Saha içinde rekabet var ama saha dışında da 90 dakika bittiğinde yine sevgi, arkadaşlık, kardeşlik ve dostluk var' diyen Gümüşdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Aslında biz baktığınızda, zaman zaman parça halinde gözüksek bile böyle zor günlerde tek yumruk, tek ses, tek vücut olabiliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da geçmiş dönemde profesyonel futbolcu olması, sporcu olması çok anlamlı. Pazar günkü kabulde onun da çok önemli tavsiyeleri oldu, çok önemli görüşlerini aldık. Özellikle ne kadar maç kazanma arzusu, adrenalin yükseldiği bir ortam da olsa 90 dakika bittikten sonra dost, arkadaş, kardeş olmamız gerekliliğini Cumhurbaşkanımız da ifade etti. Futbolcular da zaten o duygular içindeydi. Bunu bir kez daha Cumhurbaşkanımızın önünde ifade etmiş oldular. Kabulünden dolayı çok mutlu olduk.'

Gümüşdağ, saldırıyı yapan faillerin en kısa zamanda bulunmasını dileyerek, 'Sayın Cumhurbaşkanımız da bu konuyu yakından takip ettiğini, bu konuda çok hassas olduğunu ve bizzat bilgi aldığını ifade etti' dedi.

Gümüşdağ, bazı takım kaptanların da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın huzurunda isteklerini, sevgi, dostluk, kardeşlik duygularını bir kez daha dile getirdiklerini aktararak, sözlerini şöyle bitirdi:

'Hatta bazıları da 'efendim bundan sonra çok daha dikkatli olacağız' dediler. Aslında baktığınızda, zaten saha dışında öyleler. Zaman zaman tribünlerin yaptığı kötü tezahüratların etkisinde kalıp, farklı davranabiliyorlar. Dolayısıyla onlar da daha dikkatli olacak. Biz de daha dikkatli olacağız. Hepimizin futbolun marka değeri için futbolun o özlenen arzu ettiğimiz noktaya gelebilmesi için üzerine düşeni yapması lazım ki hep beraber futbola katkı verelim.'

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0