Görüş Bildir
Haberler
'Yüzyıllık Tarihe Baksınlar Kaç Tane Arda Turan Var' Diyen Arda'ya Twitter'dan Verilen Tepkiler

etiket 'Yüzyıllık Tarihe Baksınlar Kaç Tane Arda Turan Var' Diyen Arda'ya Twitter'dan Verilen Tepkiler

Fanatik'e röportaj veren Arda Turan'ın söyledikleri sosyal medyada çok konuşuldu. Milli futbolcunun 'Tabii ki de her yerde ben olacağım. Yüzyıllık tarihe baksınlar. Kaç tane Arda Turan var!' sözlerine tepki gösterenler de oldu katılanlar da...

İşte Arda'nın açıklamaları ve sosyal medya tepkileri;

İçeriğin Devamı Aşağıda

6-1'lik PSG maçının öyküsünü anlatan Arda '4-0'lık ilk maç sonunda İnstagram’a da koydum, ‘Daha hiçbir şey bitmedi’ dedim. Altına Türkler de dahil dalga geçilen binlerce yorum yazıldı. Gülmeler, dalga geçmeler... Ne ararsan var.' dedi.

'Maç 3-1'ken oyuna giriyorum, düşündüğüm şeyler var: Takım iyi oynuyor, gol yedik ama hala 3 gol atabiliriz. Benim yapmam gereken; tecrübeli bir oyuncu olarak, dünyanın en iyi oyuncuları da olsalar arkadaşlarıma destek verip, o enerjilerini tekrardan yukarı çıkarmak. Yani ben Messi'ye gidip dünyanın en iyisi olduğunu hatırlatıp, ‘Ayağa kalkmalıyız, bir top daha var, bir top daha var’ diyerek motive ettim.”

Arda gibisi 100 yılda bir gelir

Arda gibisi 100 yılda bir gelir

“‘Aaa her yerde Arda var’ diyorlar. Tabii ki de ben olacağım. Yüzyıllık tarihe baksınlar. Kaç tane Arda Turan var! Fazla mütevazılık kibir göstergesidir...”

“Geçen sene İstanbul’a geldiğim gün sayısı 8’i geçmemiştir. Ben buralardan gidince göreceğiz Barcelona’ya, Atletico Madrid’e kaç tane oyuncumuz gelecek!”

“Ben kimseden kaçmadım. Magazincisine de konuştuk, spor basınına da, siyasiye de. İstediğim şu; hak ettiğim saygıyı görmek. Hayatın her alanında istiyorum bunu”

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
289
105
75
21
11
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hha Hha

Oynadığı da top amına koyim, sanki kansere çare buluyor. Amına kodumun top oyununa bu kadar ilgi gösterip de bu sikindirik topçuların götünü kaldırmakta ayr... Devamını Gör

asgardian

Takıldığı adamlar ve örnek aldığı abileri de böyle. Hepsi kendilerini dünyanın "en"leri zannediyor. Yapacak bir şey yok. He deyip geçicez.

Faruk Taner

Böyle bir mal ancak yüz yılda bir gelir doğru söylemiş.