Görüş Bildir
Haberler
"Yüzümüze Gözümüze Bulaştırdık"

"Yüzümüze Gözümüze Bulaştırdık"

Batuhan
06.10.2015 - 12:19

Fenerbahçeli oyuncu Simon Kjaer, takımın durumuyla ilgili açıklamalar yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe’nin Lille takımından büyük beklentilerle kadrosuna kattığı ancak aşırı sert futboluyla eleştirilerin hedefi olan Simon Kjaer, Danimarka basınına açıklamalarda bulundu. Yaptırdığı penaltılarla takımının kolay gol yemesine yol açan ve şu ana dek 3 sarı-1 kırmızı kart gören 26 yaşındaki savunmacı son maçlarda aldıkları sonuçlardan ötürü hayalkırıklığı yaşadığını dile getirdi.

Beşiktaş’a kaybettikleri maçın ardından Akhisar ile de berabere kaldıklarına dikkat çeken Kjaer, “Son maçlarda açıkçası yüzümüze gözümüze bulaştırdık. Derbide yenildik, hafta sonunda berabere bitirdik. Gereksiz puan kayıplarıydı. Özellikle son maçtaki kayıp inanılır gibi değildi. Kaleye isabetli şutu olmayan rakipten iki gol yedik” dedi.

Danimarkalı futbolcu şöyle devam etti: “Tabi şimdi lider olsak iyiydi. Rakiplere bir mesaj göndermiş olurduk ama böyle olmadı. Ancak artık yapacak bir şey yok. Bu futbol ve çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Beşiktaş yalnızca iki puan önümüzde. Çok da kötü bir durum değil. İleriye bakmamız gerekiyor” diye konuştu.

Skorer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0