Görüş Bildir
Haberler
'Yüzde 90 Inter'de'

'Yüzde 90 Inter'de'

Batuhan
20.02.2014 - 17:46

'Yüzde 90 Inter'de'

Inter Başkanı Thorir: ''Yüzde 90 oranında bitmiş bir transferi duyurmak istemem. Tamamlandığında açıklamayı tercih ederim''

Serie A ekiplerinden Inter'in başkanı Erick Thohir, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'ın defans oyuncusu Nemanja Vidic'in transferi hakkında 'Yüzde 90 oranında bitmiş bir transferi duyurmak istemem. Tamamlandığında açıklamayı tercih ederim' dedi.

Kulüp hisselerinin yüzde 70'ine sahip olan Endonezyalı yatırımcı Thorir, Inter'in internet sitesine yaptığı açıklamada, sezon sonunda takımı Manchester United'dan ayrılacağını söyleyen Sırp defans oyuncusu Vidic'in transferiyle ilgili 'Yüzde 90 oranında bitmiş bir transferi duyurmak istemem. Tamamlandığında açıklamayı tercih ederim. Henüz bitmemiş bir şey hakkında konuşmak istemem' diyerek, Vidic'in büyük ihtimalle Inter forması giyeceği sinyalini verdi.

32 yaşındaki futbolcu şubat ayının başında yaptığı açıklamada, 'Sezon sonunda ayrılmaya karar verdim. Kontratımın son yılı, burada harika 8 yıl geçirdim. Burada oynamak istediğim tek kulüp Manchester United olduğu için futbol hayatıma İngiltere'de devam etmeyi düşünmüyorum' ifadelerini kullanmıştı.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın