Görüş Bildir
Haberler
"Yüreğimizle Oynadık ve Kazandık"

"Yüreğimizle Oynadık ve Kazandık"

Fatih
03.05.2014 - 22:15

"Yüreğimizle Oynadık ve Kazandık"

Galatasaray'ın forvet oyuncusu Burak Yılmaz, Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında çok istekli oynadıklarını söyledi.

Gençlerbirliği 'ni 3-2 yendikleri maçın ardından Lig TV 'ye konuşan Galatasaray 'ın golcüsü Burak Yilmaz , 'Bugün çok kötü başladık. Üstümüzde sanki ölü toprağı vardı. Ama ikinci devre sahaya çok hırslı çıktı. Takım olarak birbirimize güvendik, inandık. Kupa finaline hem güvenli hem rahat gitmek istiyorduk, bunu da başardık. Herkes yüreğiyle oynadı, sonunda da kazandık, mutluyuz.' dedi.

Taraftarlara teşekkür eden Umut Bulut, 'Bu maçtan sonra artık iki maçımız kaldı ligde. Tüm maçlarımızı kazanmamız lazım. Önemli olan galip gelmekti, bunu da başardık. Son zamanlardaki gibi yine maça iyi başlamadık. Ama içerde seyircimizin de desteğiyle kazandık. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Güzel bir geri dönüş oldu.' ifadelerini kullandı.

İlk yarıda çok kötü oynamadıklarını düşünen Yekta ise 'Aslında ikinci yarıyla ilk yarı arasında fazla fark yoktu. İkinci yarı biraz daha tempo yaptık. Çok kötü goller yedik. İkinci yarıda da biraz hareketlenince istediğimizi aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Kupayı alıp Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için elimizden geleni yapacağız' diye konuştu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın