Görüş Bildir
Haberler
"Yok Artık" Tepkisini Sonuna Kadar Hak Eden İlginç Hediyeler

"Yok Artık" Tepkisini Sonuna Kadar Hak Eden İlginç Hediyeler

Mutlu olmanız gereken özel günlerde ne hediye alacağınızı bilemediğiniz için siz de suratını asanlardan mısınız? Sizi sıradan hediyeler almaktan kurtaracak, şimdiye kadar görmediğinizi düşündüğümüz 'Yok artık abi, bu kadarı da olmaz' tarzındaki cümleleri sonuna kadar hak eden en ilginç hediyeler ile karşınızdayız. 

Annenize, babanıza, eşinize ya da dostlarınıza kısacası herkese hediye edebileceğiniz ürünleri bir arada bulacağınız bu yazımız size hediye seçme konusunda ilham verecek nitelikte... Birbirinden ilginç hediyeler ile siz de hediye vereceğiniz sevdiklerinizin şaşkınlık dolu tepkilerini görmeye hazır olun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

100 Dolar Tuvalet Kağıdı

100 Dolar Tuvalet Kağıdı

'Amaaan paranın ne önemi var' diyen ve parada gözü olmayan sevdiklerinize hediye edebileceğiniz 100 dolar tuvalet kağıdı, en çok ses getirecek ilginç hediyeler arasında yer alıyor.

Kişiye Özel Bedelli Askerlik Künyesi

Kişiye Özel Bedelli Askerlik Künyesi

Askerliğini bedelli olarak yapan dostlarınıza unutamayacakları bir hediye vermek istemez misiniz? Sarı ve gümüş olmak üzere iki renk alternatifi bulunan askerlik künyesinin üzerine dilediğiniz ismi yazdırabilirsiniz.

TextPoster Kanvas Tablolar - Kelimeler Fotoğrafınızı Oluştursun

TextPoster Kanvas Tablolar - Kelimeler Fotoğrafınızı Oluştursun

Sevgilinizin hafızasına kazınmak istemez misiniz? Sevgilinize, içinizdeki en güzel cümlelerinizi ifade ederken, bu cümlelerin de fotoğrafınızı oluşturmasını sağlayabilirsiniz. Textposter Kanvas Tablolar ile sevgilinize unutamayacağı bir hediye verin...

Kameralı Kol Saati

Kameralı Kol Saati

Saat takmadığı zaman kendisini eksik hisseden erkekler kameralı kol saatine hayran kalacak. 8 GB'a kadar video çekimi yapmanıza müsaade eden kameralı kol saati tüm kıyafetlerinizle uyum sağlayabilecek kadar şık.

Pin Art

Pin Art

Eğlenmeyi seven sevdiklerinize, üzerine basılan nesnenin şeklini alan PIN ART ürününü hediye edebilirsiniz. Pin Art'ın boyutları bulunmaktadır ve ister metal isterseniz de renkli olanlarını tercih edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pin Art - Ürün Videosu

Nostaljik Hediye Kovası

Nostaljik Hediye Kovası

Geçmişe büyük bir özlem duyan arkadaşlarınıza, 90'lı yılları hatırlatacak, içerisinde 90'lı yıllara dair yiyecek ve en keyifli oyunların bulunduğu bu hediyesi kovasını çok seveceksiniz.

3 Doodler - 3 Boyutlu Kalem

3 Doodler - 3 Boyutlu Kalem

Çizimlerinizi hayata geçirmek isteyenlerin çizim kalemi karşınızda! 3 boyutlu kalem şimdiye kadar sahip olduğunuz en ilginç ürün olmaya geliyor. Kalemiyle harikalar yaratanlar 3 boyutlu kaleme hayran kalacaklar.

3 Boyutlu Kalem - Ürün Videosu

Tembel Gözlüğü

Tembel Gözlüğü

Yattığı zaman, onu yattığı yerden kaldıramayacağınızdan emin olduğunuz sevdiklerinize alabileceğiniz en ilginç hediyeler arasında bulunan ürünlerden birisi de tembel gözlüğüdür. Hiç istifinizi bozmadan yattığınız yerden kitap okuyabilecek ve tv izleyebileceksiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın