Görüş Bildir
Haberler
''Yıldızlara Değil, Kendi Oyuncularımıza İhtiyacımız Var''

''Yıldızlara Değil, Kendi Oyuncularımıza İhtiyacımız Var''

Batuhan
04.05.2016 - 14:49

Premier Lig'de şampiyonluğa ulaşan Leicester City'nin teknik direktörü Claudio Ranieri, sürpriz şampiyonlukların 20 yılda bir yaşanabileceğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiliz basınına konuşan Ranieri, bu sezon düşük bütçeyle şampiyon olarak çok önemli bir başarı yakaladıklarını belirterek, 'Büyük paralar büyük kulüpleri oluşturur ve genelde bu takımlar kazanır ama artık bu oran sadece %99 oldu.' değerlendirmesinde bulundu.

İngiltere'de Nottingham Forest'ın 1978, Blackburn Rovers'ın ise 1995'te şampiyonluğa ulaştığını hatırlatan İtalyan teknik adam, 'Sürpriz şampiyonluklar 20 yılda bir yaşanır. Gelecek sezon, hatta önümüzdeki 10 veya 20 yılda da böyle olacak ve büyük takımlar kazanacak.' ifadesini kullandı.

"Yıldız oyuncu istemiyorum"

"Yıldız oyuncu istemiyorum"

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmalarına rağmen öncelikle mevcut kadroyu korumaya çalışacaklarını söyleyen Ranieri, 'Yıldızlara değil, kendi oyuncularımıza ihtiyacımız var. Kadroyu büyük yıldızlarla değil doğru oyuncularla kurmak istiyorum.' yorumunu yaptı.

Ranieri, gelecek sezon için kadroya yapacakları takviye sayısını henüz belirlemediklerini belirterek, 'Beş, altı, yedi veya sekiz oyuncu olabilir ama bunları konuşmak için henüz çok erken. Şimdilik, elimdeki oyuncularla devam etmek amacındayım.' diye görüş belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büyük takımlara transfer olmak isteyen oyuncuları kalmaları konusunda ikna etmeye çalışacağını vurgulayan 64 yaşındaki teknik adam, şunları kaydetti:

'Bir oyuncum gitmek istediğini söylerse onu tutmaya çalışacağım. Fantastik bir kulüpte olduğumuzu, şampiyonluk yaşadığımızı ve önümüzdeki yıllarda güzel şeyler yapabileceğimizi söyleyeceğim. Gittikleri takdirde geleceklerinin belirsiz olacağını, burada kalmaları halinde ise 'kral' olarak kalmaya devam edeceklerini hatırlatacağım.'

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın