Görüş Bildir
Haberler
"Yeni Stadımızda Bizi Kimse Yenemez"

"Yeni Stadımızda Bizi Kimse Yenemez"

Batuhan
02.07.2014 - 17:35

"Yeni Stadımızda Bizi Kimse Yenemez"

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan , 'Stat bitince bizi orada kolay kolay yenecek takım görmüyorum, sabırsızlıkla stadın açılmasını bekliyoruz. Orada ortalama 3-4 gol atıyoruz' dedi.

Beşiktaşlı futbolcular Olcay Şahan ve Necip Uysal, Almanya'nın Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında bulunan Hotel Klosterpforte'de sabah antrenmanının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek için büyük mücadele vereceklerini hatırlatan Olcay Şahan, 'Çok iyi bir arkadaşlık var. Dört final maçımız var. Çok iyi hazırlanmak istiyoruz. İyi çalışıyoruz, umarım sakatlıklardan uzak şekilde devam eder' diye konuştu.

Stadın açılmasını sabırsızlıkla beklediklerini vurgulayan Şahan, 'Stat bitince bizi orada kolay kolay yenecek takım görmüyorum, orada ortalama 3-4 gol atıyoruz' ifadesini kullandı.

Teknik direktör Slaven Bilic nerede derse, takımın ihtiyacı neredeyse orada forma giydiğini ifade eden siyah-beyazlı futbolcu, 'Hücumda sağda, solda ve ortada da oynarım seve seve. Son iki yıldır buradayım. Allah'a şükür sakatlanmadım. Anne ve babama borçluyum sakatlanmamamı. Onlarla birlikte yaşıyorum. Necip geçen yıl 5-6 maç fedakarlık yaparak oynadı. Bazıları da şanssızdı. Kendine bakmayan futbolcu büyük kulüplerde başaramaz. Kazandığımızda da takım halinde kazanıyoruz. Bireysel olarak kazandığımız maçlar çok nadir' değerlendirmesinde bulundu.

Siyah-beyazlı formayı gelecek 4 sezon da giyecek Şahan, sözlerini şöyle tamamladı:

'Her mağlubiyet ve beraberlikte konuşuluyor. Galibiyetlerde de. Kırılma anları, son Sivas maçı değildi. Kırılma anı Konyaspor deplasmanıydı. Son dakikada gol yedik ve yıkıldık. Geçen sezon haksız yere cezalara uğradık ve hakem kararlarına. Bu sezon taraftarın müthiş desteğiyle daha iyisini yapmak ve daha başarılı olmak istiyoruz.'

'Stadın atmosferini özledim'

Çok güzel bir ortamda hazırlık çalışması yaptıklarını ifade eden, takımın deneyimli oyuncularından Necip Uysal , 'Benim 13. senem olacak. Önemli olan kalıcı olmak, gelip gitmek değil. İnşallah uzun yıllar Beşiktaş forması giyecek arkadaşlarımız vardır. Sahada ve saha dışında elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İstikrarı yakalamak önemli. Umarım futbolu burada bırakırım' diye konuştu.

Orta sahada top koşturduğunu hatırlatan Uysal, 'Beni nerede oynatırsa, hocamın dediklerini yapmaya çalışıyorum. Sağ bekte de iyi olduğumu düşünüyorum. Defansif olarak özelliklerim biraz daha ön planda. Her zaman hazırım. Orta saha hücuma yönelik defansa yönelik de oynaman gerekiyor. Sağ bek ve stoperde oynadım bu sezon. Bu da savunmaya önem verince hücuma çıkamıyorsunuz fazla' ifadelerini kullandı.

Geçen günlerde 2019'a kadar sürecek yeni bir sözleşmeye imza atan Necip Uysal, sözlerini şöyle tamamladı:

'Transfer olaylarını hoca yönetim bakıyor. Biz takım olarak iyi olduğumuzu düşünüyorum. Elbette gidenler oldu, onların yeri dolacaktır. Birkaç arkadaşımız da gelince eksiklikler tamamlanacak. Geçen yıldan sakatlığım vardı, onu atlatmak üzereyim. Bu kampta takımla yer alacağım. İnönü Stadı'nın atmosferini özledim. Resmen orada 1-0 üstün başlıyoruz. İnşallah biter de oynarız.'

Siyah-beyazlı futbolcular, yeni sezon hazırlıklarını, akşam antrenmanıyla sürdürecek.

Ligtv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/vodafon...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0