Görüş Bildir
Haberler
Demirtaş Oy Kullanırken Egemen Bağış'ı Taklit Etti

Demirtaş Oy Kullanırken Egemen Bağış'ı Taklit Etti

Batuhan
07.06.2015 - 11:12
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Yarın Sabah Yeni ve Özgür Bir Yaşama Ulaşacağız"

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Sultanbeyli'de Mevlana Ortaokulu'nda 1114 No'lu sandıkta oy kullandı.

Basın mensuplarına açıklama yapan Demirtaş, '8 Haziran'da özgür bir yaşama ulaşacağız diye temenni ediyoruz' dedi.

Demirtaş'ın açıklamaları şöyle:

'Zorlu zahmetli sıkıntılı bir seçim kampanyasını tamamlamış bulunuyoruz. Bugün halkımız sandık başında olacak. Bütün temennimiz, dileğimiz sandıklar açıldığında Türkiye'nin barışına, demokrasisine yol açacak bir sonuç çakması. Seçim kampanyası adil bir yarış içinde geçmedi. Demokratik bir yarış yaptık diyemeyeceğiz. Biz Türkiye'de umudu büyütmeye kardeşlik sevdasını büyütmeye çalıştık. Sandıklar açılmadan bunu başardığımıza ve kazandığımıza inanıyorum. Bugün herkesin sandık başında olmasını yürekten temenni ediyorum. Sandıktan yarınlarımız çıkacak. Bu sonuç sadece bugünü ilgilendirmeyecek. Hep birlikte özgür yarınları yaratacağımıza inanıyorum. Seçim sonuçları ne olursa olsun hiç kimse umutlarını yitirmesin. Seçimlerin hiç kimsenin kendisini ikinci sınıf yurttaş hissetmediği yeni anayasaya vesile olmasını diliyorum.

Demirtaş'tan Egemen Bağış taklidi

Demirtaş'tan Egemen Bağış taklidi

Demirtaş, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda ismi geçen dört bakandan Egemen Bağış’ın soruşturmanın Yüce Divan’a taşınması için yapılan oylamada akıllara kazınan hareketini taklit etti.

Egemen Bağış'tan Demirtaş’a: Yine iftiracı ve kötü taklitçiler türemiş

“SANDIK GÖREVLİLERİNDEN RİCA EDİYORUM”

Sandık görevlilerinden rica ediyorum. Bu oylar bin bir emekle sandığa atıyor. Herkes duyarlı davransın. Sandığa hangi zarf atılmışsa o yansısın istiyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin, Allah utandırmasın'

Demokrat Haber

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0