Görüş Bildir
Haberler
'Yargıtay Bu Kurultay Kaosunun Sorumlusudur, Şimdilik Gidiyoruz'

'Yargıtay Bu Kurultay Kaosunun Sorumlusudur, Şimdilik Gidiyoruz'

Batuhan
15.05.2016 - 15:02

MHP'de Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye karşı aday olan isimlerin başında gelen Meral Akşener, kurultay için gelen delegelerin polis tarafından engellemesine ilişkin, 'Bizim polislere elimiz kalkmaz, Yargıtay bu kurultay kaosunun sorumlusudur, şimdilik gidiyoruz. Bugün Asena'lar dirsek atmayı öğrendi. artık Saray rahat uyuyabiliyorsa uyusun' diye konuştu. Alanda diğer adaylar gittikten sonra son kalan isim olan Akşener, kurultayın neden engellendiğine ilişkin polisin yazılı emrini görmeden ayrılmayacağını açıklasa da 'Sabaha kadar bekleyecektim; arkadaşlar dediler ki saat 7'den beri herkes burada onun için şimdilik hepimiz evlerimize gidiyoruz' diyerek bekleyişini sonlandırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kurultay için Yargıtay'dan karar beklendiğine değinen Akşener, 'Bu hukuksuzluğun ve kaosun sorumlusu Yargıtay'dır. Derhal bu kaosu ve yanlışlığı gidermelisiniz. Eğer adalet anlayışı bu ülkede yüzde 24'e düşmüşse hukuk adamlarımızın bu yanlışlığı düzeltmesi gerekiyor. Bugün Asena'lar dirsek atmayı öğrendi. artık Saray rahat uyuyabiliyorsa uyusun' dedi.

Meral Akşener, 'Valilik ve emniyetin yazılı emrini görmeden kurultay alanından ayrılmayacağız' demişti

"Ne yaparsanız yapın ülkücü hareketi engelleyemeyeceksiniz"

"Ne yaparsanız yapın ülkücü hareketi engelleyemeyeceksiniz"

'Sabah 7'den bu yana aç susuz bekleyenler, kadınlar, gençler burada ya; Allah'ın izniyle gelecekteki Başbakanlık bizimdir! Karar verdim, göreceksiniz, görecekler; çok yakın bir gelecekte Başbakan Meral diyecekler... Bugün burada bir hukuksuzluğu hep birlikte yaşadık. Sanmasın Saray, sanmasın iktidar ülkücüler vazgeçtiler sanmasınlar. Bizim o polislere elimiz kalkmaz. Biz bu ülkede Anadolu evladına hiçbir zaman el kaldırmadık. Bütün hukuksuzlukları tespit ettik. Sabaha kadar bekleyecektim ama sabah 7'den bu yana heres aç susuz burada dediler. Onun için şimdilik hepimiz evimize gidiyoruz. Ne yaparsanız yapın ülkücü hareketi engelleyemeyeceksiniz.'

Meral Akşener, 'Valilik ve emniyetin yazılı emrini görmeden kurultay alanından ayrılmayacağız' demişti.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
188
60
23
13
7
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melike Çağlayan

Götü tutuştu aktrollerin. Tayyibin emriyle kurultayın engellendiğini yedi düvel biliyor ahlaksızlar

Tugi

AKP-Bahçeli bir olmuş kurultayı engellemeye çalışıyor neden acaba?

Alican

mhp de bahçeli demek akp için başkanlık demek. anlayana...