Görüş Bildir
Haberler
"Ya Boşverin, Allah'a Havale Ediyorum"

"Ya Boşverin, Allah'a Havale Ediyorum"

Batuhan
27.10.2014 - 14:24

Teknik Direktör İsmail Kartal, G.Birliği maçındaki tribün protestoları ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısının ardından gazetecilerle bir süre sohbet eden Kartal, “Ben bunlarla yatıp kalkıyorum. Biliyoruz, görüyoruz. Bunları yaşıyorum, neyin ne olacağını biliyorum. Moussa Sow çıktı diye niye tepki gösterildi. Emenike girdi, maçı çevirdi. Penaltı yaptırdı, maçı kazandırdı. Ne olacak şimdi? Yanlış şeyler bunlar. Böyle olmamalı” diye konuştu.

Kartal, “Size karşı bir önyargı mı var?” sorusuna ise “Evet bir önyargı var. Ya boşverin, Allah’a havale ediyorum” karşılığını verdi.

Fenerbahçe’nin hocası, “Biz 24 kişiyiz, bu takımda herkes oynayabilir. Takım üzerinde çok büyük bir şanssızlık da var. İyi oynuyoruz, ya oyuncumuz sakatlanıyor, ya kırmızı kart görüyor, ya da pozisyonları değerlendiremiyoruz. Bu maçta da öne geçtikten sonra Emenike’yi oyuna alacağız, gol yiyoruz. 2-0’ı bulsak rahatlayacağız ama inanılmaz bir şanssızlık var üzerimizde. Bu takım tepkileri hak etmiyor, bu protestoları hak etmiyor” dedi.

İsmail Kartal galibiyet sonrası oyuncuların kendisine koşmasını ise “O sarılma futbolcuların ‘biz buradayız’ mesajıydı. ‘Biz çalışıyoruz’ mesajıydı” şeklinde yorumladı.

Beşiktaş mesaisi

Sarı-lacivertli ekipte Beşiktaş hazırlıkları bugün başlıyor. Bir günlük iznin ardından futbolcular sabah tesislerde toplanacak ve tam gün mesaiye devam edecek. Akşam 18.00’de yapılacak çalışma sonrası futbolcular evlerine dağılacak.

Eurosport 

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0