Görüş Bildir
Haberler
'Vücudum İzin Verdikçe Oynayacağım'

'Vücudum İzin Verdikçe Oynayacağım'

Batuhan
02.04.2014 - 15:12

'Vücudum İzin Verdikçe Oynayacağım'

Futbolu erken yaşta bırakmak gibi bir düşüncesi olmadığını belirten Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı, “Vücudum izin verdiği müddetçe en üst seviyelerde devam edeceğim” dedi.

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, ülkesinin Elf Voetbal dergisine bir röportaj verdi. Dünya Kupası kadrosu için ülkesinin milli takımında yer alıp almayacağı tartışma konusu olan 29 yaşındaki oyuncu bu konuda net açıklamalar yaptı.

Brezilya’daki dev organizasyonda mutlaka Portakallar’ın formasını giymek istediğini söyleyen Sneijder, “Dünya Kupası sırasında ben 30 yaşında olacağım. Brezilya’da oynamayı kesinlikle istiyorum. Bu yüzden elimden gelen her şeyi yapıyorum. Orada olup olmamak benim elimde” dedi. Görev verilmesi veya verilmemesi durumlarında ise buna karşı isyankar bir tutum içinde olmayacağını dile getirdi.

Kendisini yaşlı olduğu eleştirilerine de yanıt veren sarı-kırmızılı futbolcu, “Sanki 39 yaşındaymışım gibi davranmaktan vazgeçsinler. Dört yıl sonra bile hala sadece 34 yaşında olacağım. Vücudum izin verdiği müddetçe devam edeceğim ve bunu en üst seviyelerde yapmak istiyorum” diye konuştu.

Skorer

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17525...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın