Görüş Bildir
Haberler
"Volkan Sonsuza Kadar Fenerbahçe'de Kalacak"

"Volkan Sonsuza Kadar Fenerbahçe'de Kalacak"

Fatih
19.06.2015 - 00:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe art arda yaşanan ayrılıkların ardından hakkında birçok spekülasyon çıkan Volkan Demirel adına menajeri Erdinç Şehit, A Spor'da konuştu.

Şehit, Fenerbahçe'nin kaleci transfer yapması üzerine Volkan'ın ne düşündüğü sorusuna, 'Yabancı kaleci aranmasını iyi karşılıyor bir sorun yok. Volkan'dan bahsediyoruz. Önemli hizmetler vermiş önemli bir Fenerbahçeliden bahsediyoruz. Altını çizeyim önemli Bir F.Bahçeli. Mert gittiğine göre zaten kaleci alınacaktır. Volkan'ın en ufak gocunması yok. Antrenmana çıkacaklar kim iyiyse o oynayacak. Volkan spekülasyonların içine çekilmeye çalışılıyor. Sonuçta kim iyiyse o oynayacak. Bence Volkan formayı alacaktır.' şeklinde yanıt verdi.

Fenerbahçe'nin Arsenal'dan Ospina'yı renklerine bağlama ihtimalini de değerlendiren menajer, 'Ospina'nın gerisinde kalmayacağına göre sorun yoktur. Volkan hatalı goller yemiştir, 2001 yılında buraya imza atmıştır. Bundan sonraki imzalar tamamen teferruattır. Sonsuza kadar Fenerbahçe'de kalacaktır. Bu böyle bilinsin. Çıkar antrenmanını yapar kalesini yine devralır. Bilgi kirliliği var. En ufak reaksiyonu yok Volkan'ın. Ayrılma kelimesi konuşulmaz bile. 26 yıldır Fenerbahçeli. Tribünden gelen bir adam. Sevaplarıyla günahlarını tartarsanız terazide günah kımıldamaz bile.' ifadelerini kullandı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/volkan-sonsuza-k...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0