Görüş Bildir
Haberler
'Vikings' Dizisinin Çizgi Romanı Geliyor

'Vikings' Dizisinin Çizgi Romanı Geliyor

Emre Ordu
22.01.2016 - 22:17 Son Güncelleme: 22.01.2016 - 22:24

Michael Hirst’ün 'Vikings' dizisinin şubat ayında başlayacak dördüncü sezonu öncesinde, dizinin hayranlarını heyecanlandıracak bir haber geldi. Titan Comics, History Channel’da yayınlanan dizinin çizgi roman serisini yayınlamaya başlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doctor Who: Who-ology' ve seriden uyarladığı radyo oyunlarıyla tanınan Cavan Scott’ın yazdığı, özellikle 'DC Comics’in Robinve Catwoman' serilerinde karşımıza çıkan Staz Johnson’ın çizdiği 'Vikings' çizgi romanı, dizide Travis Fimmel tarafından canlandırılan Ragnar Lothbrok karakterine odaklanıyor. Lothbrok’un yeni zaferleri ve mücadelelerini göreceğimiz çizgi roman serisinin ilk kitabı olacak 'God Head'in kapak tasarımı da paylaşıldı.

Cavan Scott, 'Vikings 'çizgi romanıyla ilgili yaptığı açıklamada çocukluğundan beri Viking hikayelerine büyük bir tutkusu olduğunu ve böyle bir şansı yakaladığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Dizinin ilk üç sezonunu heyecanla takip ettiğini belirten Scott, 'Vikings' karakterlerini çizgi roman alemine taşımak için sabırsızlandığını sözlerine ekledi.

Bantmag

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
36
5
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fener Bahce

o dizinin müzikleri olmasa neye yarar.wardruna fehu mesela

cem senol

Artık youtube'dan background olarak açarız romanı okurken :)

Uyuşuk adam

Tam tersi olması gerekiyordu sanki...