Görüş Bildir
Haberler
"Uzaya Çıktılar"

"Uzaya Çıktılar"

Fatih
27.07.2014 - 00:08

"Uzaya Çıktılar"

F.Bahçe'nin emektarı Selçuk'tan ilginç tespit: 'Ben Ümit'ken o meşhur Portekiz'i devirdik. Adamlar en iyi takımlara transfer oldu bizim nesil yerinde saydı'

Kanarya'nın tecrübeli oyuncusu Selçuk Şahin, FB TV'ye konuştu. Selçuk, Türk oyuncuların yeteneklerinin üstüne koyup ilerleyemediklerini ifade ederken ilginç bir örnek verdi. İşte Selçuk'un o sözleri: 'Ümit Milli Takım'da oynarken Ronaldo'lu, Quaresma'lı, Bruno Alves'li, Bosingwa'lı Portekiz'i içeride dışarıda yendik. 10 kişiyle onları 4-2 bozguna uğrattık. O Ümit Milli Takımımız içinde Avrupa'nın üst düzey takımlarına giden futbolcu çıkmadı. Bir de Portekiz'e bakın. Adamlar neredeyse uzaya gitti, hepsi en iyi takımlara transfer oldu. Biz çok daha yetenekli iken onların bizi geçmesi bazı şeyleri yanlış yaptığımız gösteriyor' 'Savaş moduna giriliyor' Selçuk Şahin, Türkiye'de son dönemdeki derbilerdeki şiddeti de eleştirdi. Başarılı isim 'Derbi olduğunda insanlar savaş moduna giriyor. Trabzon'daki maçta yaşadıklarımızı umarım bir daha görmeyiz. Bizim için Trabzonspor maçı zordu, belki de Trabzon halkı bizi şampiyon yaptı'dedi. Selçuk yeni sezonda temennisinin futbolcular arasındaki dostluğun tribünlere de yansıması olduğunu söyledi.

Selçuk Şahin: Çubukluda Lefter havası var

-Diego çok büyük bir oyuncu. Bize çok faydası olacak.

-Ersun Hoca'nın mücadeleye dayalı sistemi oturdu. Geçen sezondan daha iyiyiz.

-Eleştiriye açığım ama klavyeden delikanlılık yapıyorlar. Bizi karşılarında görünce 'Fotoğraf çekilebilir miyiz?' diyorlar. Bu tiplere saygı duymam. 4. yıldızı kazanıp o müthiş kutlamaları görmek istiyorum.

-Hedefim tabii ki 11'de oynamak. Ancak bu forma için yedek beklemek de onur. ÜÇ formamız da çok güzel. Duruşu ve renkleri güzel. Çubukluda Lefter havası var.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın