Görüş Bildir
Haberler
"Ünal Aysal'ın Problemleri Var"

"Ünal Aysal'ın Problemleri Var"

Fatih
05.04.2014 - 22:12

"Ünal Aysal'ın Problemleri Var"

Beşiktaş-Kayserispor maçından sonra Rıdvan Dilmen, NTV Spor’daki Yüzde Yüz adlı programda değerlendirmelerde bulundu.

İŞTE RIDVAN DİLMEN’İN AÇIKLAMALARI

“İki takımın da oyuncu değişiklikleriyle birlikte oyun Rus ruletine döndü. Tolga hemen hemen her maçı rahat bitiriyordu ama bugün sıkıntı yaşadı. Özellikle son bölümde. Beşiktaş’ın sisteminde değil ama oyuncu değişikliklerinin ardından takım içinde bir bozulma oldu. Oyuncular hiç oynamadıkları yerlerde oynamaya başladı ve geçmiş maçlara göre daha fazla pozisyon verdi.

Ligin sanki 7. ve 8. sırasındaki takımların maçı gibi gittili geldili bir maç oldu. Bu maç ya 1-0 ya da 4-0 gibi biter diye düşünüyorduk maç öncesinde. Bunu Kayserispor sebebiyle düşünüyordum. Beşiktaş’ın erken gelebilecek bir golüyle Kayserispor’un daha riskle oynayabileceğini düşünmüştük.

Beşiktaş’ın puan kaybetmeye tahammülü yok. Sadece Beşiktaş’ın değil, ligde hiç bir takımın puan kaybına tahammülü yok. Beşiktaş, Galatasaray Şampiyonlar Ligi için, üst sıralardaki takımlar Avrupa Ligi, son sıralardaki takımlar ligde kalmaya oynuyor. Artık bundan sonra hiç bir takım oyun disiplinlerinden kolay kolay kopmayacaktır.

Slaven Bilic, 4-2-3-1′de ısrarcı. Bu sistemde çok ufak değişiklikler yapıyor. Bana biraz fazla katı geliyor. Sisteme uygun oyunculardan başkasını oynatmıyor. Oyuncularla ilişkisi çok iyi. Beşiktaş bir proje içinde. Slaven Bilic geldi, Önder Özen geldi. Bu proje devam etmeli.

Galatasaray’da nedense bir kaos ortamı var. Teknik direktör tartışılıyor. Ünal Aysal’ın problemleri. Fenerbahçe’de her şey güllük gülistanlık. Beşiktaş, 2.’liği başarı, Galatasaray 2.’liği başarısızlık görüyor. 1903′te kurulan bir takımın her sezon şampiyonluk beklentisi olur. Beşiktaş evet stadı yok, ekonomik açıdan problemleri var ama lig liderinden de 13 puan geride. Yarın Galatasaray 1-0 kazansa yeniden 2. olacak. “

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/04/05/unal-ay...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın