Görüş Bildir
Haberler
"Ünal Aysal'a Yalvaracağım!"

"Ünal Aysal'a Yalvaracağım!"

Batuhan
29.09.2014 - 10:38

Telegol programına açıklamalarda bulunan Galatasaray camiasının önemli ismi, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Ünal Aysal'ın zor bir dönemde göreve geldiğini ve çok başarılı bir dönem geçirdiğini belirterek, 'Türkiye'deki 3 büyükler arasındaki en az borcu olan Galatasaray' dedi.

Ünal Aysal'ın haksız eleştirilere maruz kaldığını savunan Kıraç, 'Galatasaray'a yazık oldu ve Galatasaraylılar Galatasaray'a yazık etti. Ünal'ı kırdık. Ünal daha çok çalışacaktı. Galatasaray kendi yapısı içinde Ünal'ı kırdı. Muhalefette konuşan insanlar, hep bozuk plak gibi aynı şeyleri söylüyorlar' diye konuştu.

Başkan olmasının mümkün olmadığını söyleyen İnan Kıraç, 'Yaşım oldu 78, yoruldum. Galatasaray'a başkan olmam mümkün değil' ifadelerini kullandı.

Ünal Aysal'ın bırakma kararına çok üzüldüğünü ifade eden Kıraç, 'Anladığım kadarıyla Ünal Aysal çok kırgın. Şu devirde bırakma kararı vermesine çok üzüldüm. İstanbul'a döner dönmez Ünal Aysal'a yalvaracağım. Gideceğim ayağına yalvaracağım' diye konuştu.

Radyospor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/18070...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0