Görüş Bildir
Haberler
'UEFA Kriterlerinin Tamamını Yerine Getiremedik'

'UEFA Kriterlerinin Tamamını Yerine Getiremedik'

Batuhan
11.05.2016 - 15:55

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Büyükaydın, kulübün UEFA lisansı alamamasına ilişkin, 'UEFA kriterlerinin tamamını yerine getiremedik. Bu konuda eksiklerimiz var.' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, bordo-mavili takımın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un UEFA Lisansı alamamasına ilişkin soruları yanıtlayan Büyükaydın, 'Borcun olmadığı ve kriterleri yerine getirdiğin zaman UEFA Lisansı alabiliyorsun ama biz o kriterlerin tamamını yerine getiremedik. Bu konuda eksiklerimiz var. Tüm sorunlarını çözenler lisanslarını alıyor.' dedi.

Kendi durumlarında olan kulüplere ek süre verildiğini hatırlatan Büyükaydın, 'Bu ek süre zarfında da geri kalan eksikliklerin tamamlanması isteniyor. Bu süre bildiğim kadarıyla 30 ve 60 gün arasında. 60 güne kadar bu kriterlerdeki eksiklikleri de tamamlayıp tekrar sunarsan sorun ortadan kalkıyor.' diye konuştu.

Büyükaydın, bir gazetecinin 'Ersun Yanal kulübü icraya verdi mi?' sorusuna, 'İcraya kulübü birçok insan verdi, sadece Ersun Yanal değil. Süleyman Hurma da verdi. Şota hocaya da ödeme yapamadığımız için o da mecbur kaldı verdi. Kayserispor bizim evrakları başka oyuncuya verdi. Bu iş tamamen paraya bağlı. Parayla beraber eldeki senetleri ve borçları kapatmamız lazım. UEFA herkese farklı uygulama yapmıyor. Kriterlerini uygulamazsan ayırt etmeden ceza kesiyor.' yanıtını verdi

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın