Görüş Bildir
Haberler
"Türkiye'nin En İyi Takımına Karşı Oynadık"

"Türkiye'nin En İyi Takımına Karşı Oynadık"

Fatih
14.09.2014 - 22:22

"Türkiye'nin En İyi Takımına Karşı Oynadık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'den daha iyi oynadıklarını söyleyen Vahid Halilhodzic, 'Trabzonspor'un iyi oynadığını düşünüyorum. Defansif anlamda maça çok iyi hakimdik. Mehmet Topal'ın bir şutu haricinde Fenerbahçe fırsat bulamadı. Bizim 7 tane net fırsatımız oldu. Trabzonspor galibiyeti yeterince hak etti. Ancak malesef yetersiz kaldık. Yazık odlu diyeceğim, bu maçı kazanıp taraftarlarımıza armağan etmek istiyordu. Yine de oyuncularımı tebrik ediyorum. Çünkü Türkiye'nin en iyi takımına karşı çok iyi bir oyun sergilediler' dedi.

'Kafanızdaki oyun bu mu?' şeklindeki soruya cevap veren Halilhodzic, 'Bu bizim ilk maçımız sayılır. Üç oyuncumuz bir idmanla bu maça çıktı. Bu maçta oyun anlayışımızı tamamen sahaya yansıttık diyemem. 2-3 ay sonra asıl Trabzonspor'u göreceksiniz' diye konuştu.

'UEFA Avrupa Ligi'nde Metalist Kharkiv maçına hazırlandınız mı?' sorusuna cevap veren Boşnak teknik adam, 'Öncelikle Fenerbahçe maçına hazırladım, Metalist Kharkiv'i izleyemedim. Belki bnu gece veya yarın sabah kasetleri izlerim, Ukrayna'daki maça hazırlanmaya başlarım' açıklamasını yaptı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0