Görüş Bildir
Haberler
'Türk Futbol Tarihinin En Başarılı Takımı Galatasaray'

'Türk Futbol Tarihinin En Başarılı Takımı Galatasaray'

Enver K.
17.08.2015 - 20:01 Son Güncelleme: 18.08.2015 - 08:48

Galatasaray'ın Santiago Bernabeu Kupası kapsamında karşılaşacağı Real Madrid, resmi internet sitesinden, rakibini taraftarlarına tanıttı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Real Madrid, Santiago Bernabeu Kupası öncesi rakibi Galatasaray'ı, kulüp resmi internet sitesinden tanıttı. İspanyol devi, sarı-kırmızılı ekipten şu sözlerle bahsetti:

'Türk futbol tarihinin en başarılı takımı Galatasaray, Santiago Bernabeu Kupası'nda ikinci kez boy gösterecek. 2015-2016 La Liga sezonu başlamadan Real Madrid'in son rakibi Galatasaray olacak. Eflatun-beyazlılar, Türkiye'nin en çok başarı elde etmiş takımıyla rşılaşacak. Bu başarılar arasında 20 lig şampiyonluğu ve 16 Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

1905 yılında kurulan Galatasaray Spor Kulübü, Türkiye'nin en çok tanınan kulübü olmasının yanı sıra ülkenin, UEFA Avrupa Kupası'nı ve Avrupa Süper Kupası'nı  kaldıran tek takım oldu. Sarı-kırmızılılar, 2000 yılında Süper Kupa'yı Real Madrid'i devirerek kazandı.

Geçtiğimiz sezonu iki kupayla tamamlayan Galatasaray, Türkiye Kupası'nın ve Lig şampiyonluğunun sahibi oldu. Takımı, içinde bulunduğu zorlu dönemden kurtaran Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Galatasaray, sezon başında da Süper Kupa'yı kazanarak iyi bir başlangıç yaptı.

Yaz boyunca takıma yapılan transferlerin arasında, en göze çarpan isimler olarak Lukas Podolski ve Real Madrid altyapısında yetişen Jose Rodriguez gösteriliyor. Galatasaray aynı zamanda Real Madrid'in eski oyuncularından Wesley Sneijder ve Hamit Altıntop'u da kadrosunda bulunduruyor.'

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
13
3
3
1
0
0