Görüş Bildir
Haberler
😱 Tüm Dünyanın Konuştuğu Kardashian ve Jennerlar Hakkında İlk Kez Duyacağınız 17 Şey

etiket 😱 Tüm Dünyanın Konuştuğu Kardashian ve Jennerlar Hakkında İlk Kez Duyacağınız 17 Şey

Dale Cooper
17.08.2017 - 12:40

Katıldıkları etkinliklerden giydikleri kıyafetlere ve hiç şüphesiz özel hayatlarıyla tüm dünyanın sürekli konuştuğu bir aile ve beş kadın: Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall ve Kylie Jenner

Onların serüveni 2007 yılında Keeping Up with Kardashians adlı televizyon programıyla başladı ve bambaşka bir boyuta dönüşen o serüven hâlâ devam ediyor. 

The Hollywood Reporter'a verdikleri uzun söyleşiden altbaşlıklarla herkesin bildiği bu ailenin hiç bilinmeyenlerine biraz yakından bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu yıl ses getiren Netflix yapımlarından biri olan 13 Reasons Why, Kylie Jenner'ın son dönemki favorisi ve kendisi Clay karakterini canlandıran Dylan Minnette'yi pek beğeniyor.

1. Bu yıl ses getiren Netflix yapımlarından biri olan 13 Reasons Why, Kylie Jenner'ın son dönemki favorisi ve kendisi Clay karakterini canlandıran Dylan Minnette'yi pek beğeniyor.

2. Televizyon programı serüveni başlamadan önce Kris Jenner'ın tüm yaptığı, o zaman olimpik atlet olan eşinin kariyeri ve görünüşüyle ilgilenmekmiş.

3. Kim Kardashian, Kanye West'le evlenirken Kanye hiçbir şekilde TV programının parçası olmak istememiş. Programdaki varlığı rastgele gelişmiş.

Ve sonrasında Kim'e güvenerek daha fazla dahil olmuş.

4. "Ailedeki en dağınık kişi kim?" diye sorulduğunda tüm parmaklar Kylie'yi gösteriyor.

O da bunu inkar etmiyor.😁

5. Ne Kim ne anne Kris Jenner ne de ailenin herhangi bir üyesi "Keeping Up with Kardashians" programının bu kadar uzun sürüp hayatlarını bu kadar değiştireceğini hiç düşünmemiş.

5. Ne Kim ne anne Kris Jenner ne de ailenin herhangi bir üyesi "Keeping Up with Kardashians" programının bu kadar uzun sürüp hayatlarını bu kadar değiştireceğini hiç düşünmemiş.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Daha programın konuşulduğu dönemde aileden program konusunda kuşkuları olan tek isim Kourtney Kardashianmış!

'Hatırlıyorum da ilk sezon benim için şöyleydi: 'Banyoya gitmeliyim ama orada da olabildiğince sessiz şekilde ağlamalıyım çünkü hâlâ üzerimde mikrofon var.' Asla kameraların önünde ağlamak istemiyorum' diyor Kourtney.

7. Programın ses getirdiği dönemde Kendall ve Kylie bir gençlik dergisi için imza günü düzenlemiş ve aynı yerde bir hafta önce bulunan Justin Bieber'i solda sıfır bırakan bir kalabalık oluşmuş.

8. Ailedeki birçok kişi için "en iyi partileri düzenleyen" isim anne Kris Jenner.

9. Fakat Kendall buna kesinlikle karşı çıkıp o kişinin kendi olduğu konusunda ısrarcı.

10. Ve hatta bunun için de kardeşini şu sözlerle harcıyor: "Mesela Kylie'nin partileri çok boktan oluyor ama benimkiler öyle mi!" 😅

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. 2011'de Kris Humphries'le evlenen Kim, evliliğin ve iki ay sonra gelen boşanmanın TV programı için olduğu sözlerine çok kızgın. O dönemki stresle ve yaşananlarla kolayca başa çıkamamış.

12. Ablaları olduğu için çok şanslı hisseden Kendall Jenner, onların yaşadıklarından kendine ders çıkarmayı da asla ihmal etmiyor.

13. Kim Kardashian'ın hayatını değiştirip onu başka bir insan yapan şey ise kesinlikle Paris'te yaşadığı soygun!

14. Bu soygun tüm aileyi harap etmekle beraber Kim ilk kez açıklama yaptığında anne Kris Jenner saatlerce ağlamış.

Ana yüreği işte. 😕

15. Kendall Jenner için ailedeki en özeline düşkün kişi şüphesiz kendisi! Herhangi bir olay olduğunda başkalarının haberdar olmasını asla istemiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Kim de Kendall'a katılıyor. Kendall Pepsi reklamı için suçlandığı dönem Kim kardeşinin evde yaşadığı harap hali ve medyadaki duruşunun arasındaki farkın bilinmesini isterken...

Kendall buna karşı çıkmış zira güçsüz ve dramatik görünmek istememiş.

17. Kim Kardashian'ın en büyük pişmanlıklarından biri ise hamileyken program için çok fazla kamera karşısına çıkmış olması. O şişkin halini izlemeye tahammül edemiyormuş! 😅

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
899
345
149
124
120
101
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Shinobi

18.Programlarında Türkleri kötülemekten geri kalmıyorlar. 19.Türkiye'ye transfer olmayı düşünen Amerikalı basketbolcu damatlarını bu transferden vazgeçirmiş... Devamını Gör

zeynep arda

çünkü soyları Ermenilere dayanıyor

WHOAMI

BAŞARISIZ SİSTEMİN BAŞARILI ÇOBANLARI. İNSANLAR KENDİLERİNİ İYİCE KOYUN YERİNE KOYDUKÇA BUNLAR DA GÜTMEYE DEVAM EDECEKLER....

Hipergrafi

O kadar korkuyorum ki bu aşiftelerin salak programı Türkiye'ye uyarlanacak diye.

Osman Değirmenci

duyanda Türkiye'deki programlarda Atomu parçalıyoruz sanıcak biri al birini vur ötekine..