Görüş Bildir
Haberler
"Trabzonspor İstanbul'a Taşınsın"

"Trabzonspor İstanbul'a Taşınsın"

Batuhan
13.11.2015 - 13:55

Trabzonspor Kongre Üyesi Hüseyin Erdoğan, bordo-mavili kulübün kurtuluş reçetesinin maçlarını İstanbul’da oynaması olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bordo-mavili kulübün kongre üyesi Hüseyin Erdoğan, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) Levent’teki merkezinde düzenlediği basın toplantısında ilginç bir öneride bulundu. Kulübün aralık ayında yapılacak olağan genel kurulu öncesi, daha önce sunduğu Trabzonspor’un İstanbul’a taşınma fikrini yineleyen Erdoğan, kulübün kurtuluş reçetesinin maçlarını İstanbul’da oynaması ve ikamet olarak İstanbul’a yerleşmesi olduğunu ifade etti.

“TRABZONSPOR 3 BÜYÜKLERE KORKU SALAR”

Trabzonspor’un bu sayede gereksiz psikolojik baskılardan kurtulacağını dile getiren Erdoğan, “Trabzonspor referansları ile istediği transferleri çok kolay yapar. Bünyesinde yıldızlaştırdığı futbolcuyu çok rahat elinde tutar. Her maçını 40-50 bin kişiye yüksek bilet fiyatlarıyla oynar ve en önemlisi de eskiden olduğu gibi 3 büyüklere büyük korku salar. Konuyu kanaat önderlerimiz, büyüklerimiz ve STK’larımız kısacası Trabzon halkımız da karar birliğine varıp bir an önce harekete geçilmelidir. Bu sadece bir öneri. Süper Lig ve Avrupa maçları İstanbul’da, kupa maçları Trabzon’da olabilir. Kökleri Trabzon’da enerjisi İstanbul’daki bir Trabzonspor büyük fark oluşturacaktır. Marmara bölgesindeki taraftarlarımızın sayısı 1 milyondur. Ekonomik getirisini siz düşünün. 4 yenilgiden sonra alınan galibiyete sevinebiliyorsak ve en kötüsü bu duruma alışıyorsak bir an önce bu uykudan uyanıp, ikinci Trabzonspor dönemini başlatmamız gerekiyor” dedi.

“HEDEF 61 BİN KOMBİNE”

Kendilerine bir hedef koyduklarını ifade eden Erdoğan, “İstanbul’da maçlarımızı oynamamız durumunda iddia ediyorum 61 bin kombine. Hodri meydan diyorum. Bu başarılar bir şey. Hedefimiz büyük olmalı. Trabzonspor zamanında büyük düşündü” diye konuştu.

“BU FİKRİMDE İDDİALIYIM”

Konuyla ilgili hiçbir başkan adayı ile görüşmediğini dile getiren Hüseyin Erdoğan, “Ben ortaya attığım fikirde iddialıyım ve tekrar Trabzonspor camiasının bu konuyu ciddi anlamda düşünmeye davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
16
12
3
1
1
0