Görüş Bildir
Haberler
🚇🚍✈️ Toplu Taşımada Tüm İlleri Kapsayan 'Türkiye Kart' Dönemi: Milli Parklarda ve Müzelerde de Kullanılacak

etiket 🚇🚍✈️ Toplu Taşımada Tüm İlleri Kapsayan 'Türkiye Kart' Dönemi: Milli Parklarda ve Müzelerde de Kullanılacak

Batuhan
13.12.2017 - 13:30 Son Güncelleme: 14.12.2017 - 08:33

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, ‘Türkiye Kart’ isimli yeni bir kart çıkaracaklarını belirterek, 'PTT’den alınacak bu kartla tüm illerde toplu taşımaya binilebilecek. Müzeler, parklar, para transferleri için tek kart yeterli olacak' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Türkiye Kart' 2018 yılında uygulanmaya başlanacak.

'Türkiye Kart' 2018 yılında uygulanmaya başlanacak.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2018’de yeni bir kart uygulamasına geçmeyi planladıklarını ve projenin isminin “Türkiye Kart” olacağını açıkladı.

"Kredi kartıyla yapabildiğiniz her şeyi yapabileceksiniz."

"Kredi kartıyla yapabildiğiniz her şeyi yapabileceksiniz."

Hürriyet’ten Hacer Boyacıoğlu'nun sorularını yanıtlayan Arslan, PTT’nin 4 bin 600 noktası üzerinden bu kartın alınabileceğini belirterek, “Kredi kartıyla yapabildiğiniz her şeyi yapabileceksiniz. Bununla sınırlı değil, İstanbul başta olmak üzere tüm belediyelerle anlaşmalar yapıyoruz. Otobüsünden, metrosuna her yerde geçecek. İl değiştirdiğinizde ayrı bir kart almanız gerekmeyecek. Milli parklarda, müzelerde, uçaklarda her yerde geçecek” dedi.

"İhraç edebiliriz."

"İhraç edebiliriz."

Amaçlarının tek bir kartla her türlü finansal işlemi yapmak olduğunu vurgulayan Arslan, “Dünyada örnekleri çok az. Birçok ülkeye bunu ihraç da edebiliriz” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan 'Türkiye Kart' uygulamasına farklı tepkiler geldi: "Çipli kimlik kartlarıyla yapılsaydı."

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
309
51
34
19
12
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
artuditu

Çipli kart derken ben istanbul kart benzeri bir şey olacağını düşünüyorum. Kimlik ise bambaşka bir özelliğe sahip. Açıkçası her bilgimin olduğu kimliği oraya... Devamını Gör

Gece Hayalcisi

tekeli mekeli anlamam, güzel uygulama, daha geçenlerde düşünmüştüm. gidiyorsun bir şehre, tuhaf bir yere gidiceksin her yerden dolmuş geçmiyor hep araba mı k... Devamını Gör

Aynen dediklerine harfiyen katiliyorum. Gerici yobazlar yetmezmis gibi ilerici oldugunu sanan comarlar cikti piyasaya simdi de.

Emre Cangönül

her şeye de bok atmayın bence. on numara uygulama.

ozok

Kusura bakma bok atacağım.milletin kanını o kadar emdilerki ,millet hangi parayı yüklesin,gezsin.bir de zannedersin bilimsel bir buluş yapmışlar gibi ihraçta... Devamını Gör