Görüş Bildir
Haberler
"Tolga Zengin, Omzundaki Sakatlığının Daha Ciddi Yazılmasını İstedi"

"Tolga Zengin, Omzundaki Sakatlığının Daha Ciddi Yazılmasını İstedi"

Batuhan
13.07.2015 - 10:22
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'de geçirdiği yılların ardından 2 sezon da Beşiktaş'ta görev aldıktan sonra bu sezon sonundan görevinden ayrılan doktor Ertuğrul Karanlık, gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı.

İşte Ertuğrul Karanlık’ın çok konuşulacak açıklamaları…

Tolga’dan şok talep!

“Jose Sosa bana, ‘Ben Bayern Münih’te oynadım. Almanya’daki doktorlarla aynı seviyedesin’ dedi. Dizinin iç yan bağları koptu. 4 hafta sonra oynattım. Sivok, kendisine Dubai’de rehabilitasyon yapılmasını istiyordu. Buna gerekçe olarak bu ülkenin sıcak olmasını gösterdi. Ben de “Afrikaya git o zaman” dedim. İzin vermedim. Sivok, sonra beni şikayet etti. Tolga Zengin, omzundaki sakatlık sebebiyle sakatlığının daha ciddi yazılmasını istedi. Ben de olanı yazarım dedim. Aramız açıldı. Omzuyla ilgili bana küstü, gitti milli takımdan birine (Sarper Çetinkaya) göründü sonra geldi yine bana tedavi oldu. Dizindeki sorunu yine ben tedavi ettim. Ben sertim. Oyuncuya, yöneticiye boyun eğmem. Veli de şikayet etmiş olabilir. Beni dinlemeyip ameliyat oldu.”

‘Çebi’nin akrabalarına bile ben baktım’

Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi; kızını, eniştesini ve İngiltere’de yaşayan yeğeninin tedavisini bile bana yaptırıyordu. Bir ara hakkımdaki saçma iddialardan dolayı Ahmet Nur Çebi bana Ümraniye’deki ofisinde, “Sen oyunculardan para mı alıyorsun” dedi. Bu sözlere inanamadım.”

Schalke 04’le anlaştım’

Almanya’dan Schalke 04 sezon sonunda beni istedi. Onlarla görüştüm. Ailem uzun süredir Almanya’ya dönmek istiyordu. Şenol Güneş’le yeni sezon öncesinde değerlendirmede bulunduk. Bana, sağlık heyetiyle ilgili olarak karar vermediklerini söyledi. Ben de bana iyi bir teklif var size kolaylık yapayım yollarımızı ayıralım dedim. Sonra Schalke’yle anlaştım. Yeni sezonda bu takımda olacağım.”

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0