Görüş Bildir
Haberler
'Titanik' Filmi Oyuncularının 23 Yılda Ne Kadar Değiştiğini Gösteren Şok Edici Karşılaştırmalı Fotoğrafları

'Titanik' Filmi Oyuncularının 23 Yılda Ne Kadar Değiştiğini Gösteren Şok Edici Karşılaştırmalı Fotoğrafları

Yağmur Türk
23.03.2021 - 09:00

Her biri ne kadar da yaşlanmış gerçekten.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jack Dawson rolüyle Leonardo DiCaprio

1. Jack Dawson rolüyle Leonardo DiCaprio

DiCaprio, Jack Dawson rolüyle büyük bir izleyici kitlesine ulaştı fakat performansı Academy üyelerinin dikkatini çekmeye yetmedi, bu nedenle o sene - ya da yakın bir zamanda - Oscar ödülü kazanma şerefine erişemedi. 'Diriliş' filmindeki oyunculuğuyla Oscar'ı alıncaya dek 18 yıl bekledi. 90'larda yine inanılmaz bir hayran kitlesi toplayan Brad Pit'le beraber oynadığı Tarantino yapımı 'Bir Zamanlar Hollywood'da' filmi DiCaprio'nun en son hit'iydi. 'Bir Zamanlar Hollywood'da' filmiyle Golden Globe'u kazanan Pitt'de oyuncu arkadaşını onurlandırmakta tereddüt etmedi ve 'Bu yapımdaki suç ortağım olan Leonardo DiCaprio'ya teşekkür etmeliyim. Yıllar geçtikçe yıldızlarının ödülleri kabul ettiğini, ayağa kalkıp ona bolca teşekkür ettiğini izlerdim. Şimdi nedenini biliyorum. O bir all-star, o bir centilmen ve ben sensiz burada olmazdım, adamım. Teşekkür ederim.' şeklinde konuştu. Ama sonra 'Titanik'e' atıfta bulunarak DiCaprio'yu en zarif şekilde trollemeyi başardı: 'Yine de ben olsam salı paylaşırdım.'

2. Rose DeWitt Bukater rolüyle Kate Winslet

2. Rose DeWitt Bukater rolüyle Kate Winslet

Rol arkadaşı gibi Winslet de 'Titanik'teki' performansıyla Oscar kazanmayı başaramadı. Ama yine de “En İyi Kadın Oyuncu” dalında aday gösterildi ve bu da büyük bir başarı. 'The Reader' adlı filmdeki rolü sayesinde hak ettiği Oscar ödülünü kazanana kadar 11 yıl beklemek zorunda kaldı. Edward Abel Smith ile evli olan Winset'in 3 çocuğu var ve halen oyunculuğa çeşitli projelerle devam etmekte.

Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet'in arkadaşlığı halen devam ediyor. 2017'de, iklim değişikliğiyle mücadele çabalarını desteklemek için büyük bir bağış toplama kampanyasında birlikte çalıştılar. Ayrıca meme kanseri olan bir anneye yardım etmek için özel bir akşam yemeği düzenlediler.

3. Caledon Hockley rolüyle Billy Zane

3. Caledon Hockley rolüyle Billy Zane

Billy Zane, 'Titanik'te' kötü adamı olarak inanılmaz bir performans sergiledi. Jack ve Rose'u birbirinden ayırmak için yaptığı her şeye tanık olduktan sonra Caledon'un karakterine sempati duyan neredeyse kimse yoktu. Durum ne olursa olsun, Zane hala 'Cliffs of Freedom' ve 'Sky's Curfew' gibi filmlerde ve dizilerde rol almaya devam ediyor.  Aynı zamanda kendisi bir ressam ve sergiler düzenliyor. Kişisel yaşamına gelince, model Candice Neil'le nişanlı ve 2 çocukları var.

4. Ruth DeWitt Bukater rolüyle Frances Fisher

4. Ruth DeWitt Bukater rolüyle Frances Fisher

Frances Fisher'ın eski partneri oyuncu ve yönetmen Clint Eastwood'la bir kızları var. Kızlarının adı Francesca Eastwood ve Fisher, popüler bir dizi olan Fargo'da 2017 yılında kızıyla aynı bölümde oynayarak ekranı paylaştı. En son yer aldığı proje ise 2019 yapımı 'Watchmen' isimli dizi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Margaret “Molly” Brown rolüyle Kathy Bates

5. Margaret “Molly” Brown rolüyle Kathy Bates

Kathy Bates filmdeki en sevilen karakterlerden bir tanesini canlandırdı. Güvenilir bir karakter olarak sağlam bir ün kazandı ve kariyeri boyunca harika bir proje listesiyle halkın sevgisini korumayı başardı. Bates sadece asil ve mütevazı karakterler oynamakla kalmadı, aynı zamanda 'American Horror Story' gibi yapımlarda kötü karakterler de canlandırdı. Yumurtalık ve meme kanserinden gururlu bir şekilde kurtulmuş oyuncu, şimdi 72 yaşında. Tıbbı geçmişi, lenfödem ulusal sözcüsü ve Lenfatik Eğitim ve Araştırma Ağı'nın onur kurulu başkanı olması için ona ilham oldu. Bu hastalığa karşı olan farkındalığı artırmadaki önemli liderliği için de övgüler almakta.

6. Thomas Andrews rolüyle Victor Garber

6. Thomas Andrews rolüyle Victor Garber

Film sırasında, çoğumuz en büyük eserinin Atlantik'in dibine batmasına tanık olduğumuz, geminin tasarımcısı Thomas Andrews için üzüldük. Neyse ki, rolü oynayan aktör Victor Garber'a böyle bir şey olmadı. Garber 2015 yılında evlendi ve kariyeri hala tüm hızıyla devam ediyor. Bugün oyunculuk ve müzik alanında kariyerini sürdürüyor.

7. Captain Edward J. Smith rolüyle Bernard Hill

7. Captain Edward J. Smith rolüyle Bernard Hill

'Titanik'teki' rolü için aldığı olumlu eleştirilerin ardından kariyeri çiçek açmaya devam etti. Bugün çok prestijli bir oyuncu olarak görülüyor ve birçok önemli yapımda da çalıştı. Hill, 'Yüzüklerin Efendisi'ndeki' Rohan kralı Theoden'i, geminin kaptanı olarak oynadığı rol kadar iyi oynadı. Ayrıca 'ParaNorman' isimli animasyon filmindeki yargıç karakterinin de seslendirmenliğini yaptı.

8. Joseph Bruce Ismay rolüyle Jonathan Hyde

8. Joseph Bruce Ismay rolüyle Jonathan Hyde

Joseph' i suçlamakla birlikte, hepimiz karakteri canlandıran aktör Jonathan Hyde'dan övgüyle söz ediyoruz. Bugün, 40 yıldır evli bir aile babası olan Hyde, halen sinema ve tiyatro sektöründe çalışıyor. 'Trollhunters: Tales of Arcadia'daki' Waltolomew Stricklander karakteri gibi birkaç animasyon karaktere de seslendirmenlik yaptı.

9. Harold Lowe rolüyle Ioan Gruffudd

9. Harold Lowe rolüyle Ioan Gruffudd

Ioan Gruffudd, oyuncu Alice Evans ile evli ve 2 kız çocuk babası. 'Harrow' veya  'Amazing Grace' gibi tanınmış filmler ve dizilerde rol almasının yanı sıra, şu anda felçli insanlara yardım etmekte olan Trust PA Vakfı'nın sponsorudur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Lizzy Calvert rolüyle Suzy Amis

10. Lizzy Calvert rolüyle Suzy Amis

Rose'un torununu canlandıran Suzy Amis , 4 çocuk annesi ve filmin yönetmeni James Cameron ile evli. 'Titanik' filminde birlikte çalıştıktan sonra 2000 yılında evlendiler. Kendisi önemli bir halk figürü olmaya devam ediyor. Kendini farkındalık yaratmaya ve iklim değişikliğine karşı mücadele etmeye ayrıca gezegene zarar vermeyen yiyecekleri teşvik etmeye adamış organizasyonlar kurdu.

11. John Jacob Astor IV rolüyle Eric Braeden

11. John Jacob Astor IV rolüyle Eric Braeden

'Titanik'teki' en zengin karakterlerden birini canlandıran Eric Braeden, şu anda 79 yaşında evli bir adam ve bir çocuk babası. Oyuncu olmasının yanı sıra harika bir atlet ve tenis oyuncusu. Ayrıca gerçekten batan bir gemiden kurtulduğunu anlattığı bir otobiyografisi de var ama tabii ki o gemi Titanic değildi, MV Wilhelm Gustloff'du.

12. Spicer Lovejoy rolüyle David Warner

12. Spicer Lovejoy rolüyle David Warner

Şaşırtıcı bir şekilde Warner, ünlü batan geminin hikayesini anlatan önceki bir film üzerinde çalışma fırsatı bulmuştu. Belki de bu yüzden 'Titanik'te' bu kadar harika bir performans sergiledi! David Warner hala televizyonda ve beyaz perdede oynamakta, en son hit'lerinden biri ise 'Mary Poppins Returns' olmuştur.

13. Fabrizio rolüyle Danny Nucci

13. Fabrizio rolüyle Danny Nucci

İtalyan bir baba ve Fransız Faslı bir anneye sahip Amerikalı aktör Danny Nucci, 'Titanik'te' Jack'in sadık yardımcısını ve arkadaşını canlandırdı. 2003 yılından beri aktris Paula Marshall ile evli olan Nucci, 2 kız babasıdır. 'Criminal Minds' ve 'CSI' gibi başarılı dizilerde ve filmlerde rol almaya devam ediyor.

Oyuncuların bu değişimleriyle ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
165
75
54
28
19
11
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın