Görüş Bildir
Haberler
'Timsah Gözyaşı Dökmeye Başladılar'

'Timsah Gözyaşı Dökmeye Başladılar'

Onedio Medya
08.08.2015 - 21:37

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 'Timsah gözyaşı dökmeye başladılar. PKK terör örgütünün samimiyetsizliğini tüm dünya ülkeleri görmeye başladı' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin'i ziyaret eden Çavuşoğlu, basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından ilçedeki bir parkta vatandaşlarla bir araya geldi.

'Terör sorunu çözülsün, analar ağlamasın, şehitler gelmesin' diye samimi şekilde gayrette bulunduklarını anlatan Çavuşoğlu, bu süreçte de halktan destek aldıklarını ancak aynı samimiyeti karşı taraftan göremediklerini söyledi.

Çavuşoğlu, terör örgütünden beslenen odakların olduğuna dikkati çekerek, 'Habur girişinde o olayları, şovu hatırlayın. Biz buna rağmen sabırlı olduk. Olumlu yaklaştıkça suistimal edildik. Hem PKK hem de PKK'nın uzantısı siyasi parti tarafından. Bu siyasi parti, silahların gölgesinde, PKK'nın gölgesinde seçime girmek için çözüm istemiyor. Bedavadan, tehdit, şantaj ve baskıyla oy topluyorlar' dedi.

Terör örgütünden de en çok Kürt vatandaşların çektiğini anlatan Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

'Kürt vatandaşlarımız 'olağanüstü hal bundan iyiydi. Devletin insafı var, bunlarda insaf yok' diyorlar. Hatta '12 Eylül darbesi bunlardan daha iyiydi' diyorlar. Biz demiyoruz. Hiçbir darbeyi desteklemeyiz. Darbeye karşıyız ama vatandaş 'devletin insafı var' diyor. Her gün evlerden bir çocuğu dağa götürüyorlar. Çocukları dağa kaçırılan anneler Diyarbakır'da belediye önünde toplanıyor, onları kovuyorlar. Hani siz özgürlükçüydünüz. İnanmayın. Bunlar Kürt vatandaşlara kendi ideolojilerini empoze etmeye çalışıyorlar. En çok rahatsız oldukları da inançlı Kürt vatandaşlarımız. İkna edemedikleri için göçe zorluyorlar.'  

Mevlüt Çavuşoğlu, etraflarında yönetilemeyen ülkeler bulunmasına rağmen, Türkiye'nin dimdik ayakta istikrarlı bir şekilde yoluna devam ettiğinin altını çizerek, 'Türkiye'de terör eylemlerini arttırmaya başladılar. Tedbirli olmamız lazım. DEAŞ'in saldırısına karşılık verdik. Hiçbir demokratik devlet, ülkenin düzenini bozacak unsurlara prim vermez. Biz de öyle yaptık ve havadan vurmaya başladık. Bu sırada PKK terör örgütü de iki polisimizi kalleşçe şehit etti ve askere, sağlık çalışanlarına saldırmaya başladı. Biz de gerekeni yapıyoruz. Şimdi 'Türkiye başlattı' diyorlar. Timsah gözyaşı dökmeye başladılar. PKK terör örgütünün samimiyetsizliğini tüm dünya ülkeleri görmeye başladı' dedi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0