Görüş Bildir
Haberler
'The Man From Earth' Devam Filmiyle Beyaz Perdeye Dönüyor

'The Man From Earth' Devam Filmiyle Beyaz Perdeye Dönüyor

Ulaş
30.05.2016 - 17:47

Bilimkurgu sinemasının başarılı örneklerinden The Man From Earth'ün devam filmi The Man From Earth: Holocene ile sinemaseverlerin karşısında olacak. David Lee Smith de ‘John Oldman’ rolüyle izleyeciyle buluşacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haber Günce'de yer alan habere göre; The Man From Earth: Holocene'un yönetmenlik koltuğunda  ilk filmde de olduğu gibi yine Richard Schenkman oturacak. İlk filmde de yer alan David Lee Smith ve William Katt’e Vanessa Williams, Sterling Knight, Brittany Curran, Carlos Knight, ve Akemi Look eşlik edecek.

Schenkman ve yapımcı Eric D. Wilkinson’ın yazdığı hikayeden uyarlanan Holocene’nin senaryosunu ise Jerome Bixby’nin oğlu Emerson Bixby ile Schenkman kaleme aldı.

'Daha heyecanlı olamazdım'

'Daha heyecanlı olamazdım'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmen Richard Schenkman filmle ilgili şunları söyledi: 'İlk film viral bir olay haline geldiğinden beri insanlar bunu soruyorlardı. Yıllar boyunca, uzun sürecek bir seri yaratma hedefiyle bu  [holocene] senaryonun üzerinde çalıştım. Gerçekten yetenekli birçok kişiden yardım aldım, dünyanın her tarafındaki hayranlar da müthiş bir destek verdiler. Uzun bir yol oldu, ama şu an çekimlere başlıyoruz ve daha fazla heyecanlı olamazdım.'

2017’de vizyona girmesi planlanan The Man From Earth: Holocene’nin konusun ne olacağı hala belli değil.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
118
64
17
5
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Franky

Nedense izlerken sıkılmıştım sürekli konuştu geçmişe dair bir görsel yoktu hep anlattı durdu.

Daniel

Bi arkadaşım da böyle demişti ancak ben izlerken John sürekli konuşsun ben dinlerim tarzından izledim; hiç bitsin istemedim. O kadar vakit nasıl geçti anlama... Devamını Gör

Timur Rıza

İşte bu güzel bir haber

Urgunta Biotar

Offf Efsanedir!