Görüş Bildir
Haberler
"Telles'i Bugün Açıklayacağız"

"Telles'i Bugün Açıklayacağız"

Batuhan
06.01.2014 - 15:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Telles'i Bugün Açıklayacağız"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, basın mensuplarına transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Aysal’ın basına yaptığı açıklamalar:

“Mancini bize transfer için bir liste verdi. Özellikle Telles’i istedi. Çok methetti. Sol bekte çok faydalı olacağını söyledi. KAP’a Telles’in açıklamasını bugün ya da yarın yaparız. Hayroviç’in de bu akşama transferi gerçekleşmiş olacak. Pahalı oyuncularla ilgilenmiyoruz. Yabancı kontenjan sınırlamamız lazım. Realist olmamız lazım. Galatasarayiskeleti oturmuş bir takım. Artık bu iskeleti güçlendirecek, daha güçlü bir ekip yaratacağız. Yaş ortalamasını da düşürerek. Daha dayanıklı bir kadroya ihtiyacımız olduğu son derece açık. Bundan sonra transfer politikamızı genç oyuncular üzerine kuracağız. Bu hafta sonuna kadar birer birer transferleri açıklayacağız. Önce yabancıları bitireceğiz. Özellikle belirtemliyim he Fatih Terim ne de Mancini benden transfer için milyon dolarlık bütçeler istemedi.”

AYSAL’DAN ÇİLEK MÜJDESİ!

Geçtiğimiz sezon devre arasında Sneijder ve Drogba gibi dünya yıldızlarını alan Galatasaray, Avrupa’nın gündemine oturmuştu. Başkan Ünal Aysal ve yönetiminin bu sezonun devre arası için de bir bomba isim üzerinde daha çalıştıkları öğrenildi.

Başkan Aysal’ın bu konuyla ilgili olarak yakın çevresine konuştuğu kaydedildi. “İzet’in işi imzaya kaldı” dedi. “Ara transferin çileği o mu?” sorusuna ise “Hayır, bekleyin göreceksiniz”yanıtını verdi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0