Görüş Bildir
Haberler
'Tek Yol Galibiyet Olacak'

'Tek Yol Galibiyet Olacak'

Batuhan
09.12.2015 - 16:04

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndan lider çıkmayı hedeflediklerini ve bu fırsatı kendilerine verebilecek Celtic maçını kazanmak istediklerini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vitor Pereira, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen basın toplantısında yaptığı açıklamada, yarın alacakları galibiyetin kendilerine liderliği getirebileceğini vurgulayarak, 'Maça bakış açımız bu yönde. Gruptan lider çıkmak önemli olacak. Beraberlik halinde de gruptan çıkarız. Yenilgi ise Avrupa Ligi hedefinden uzaklaşma anlamına gelebilir. Tek yol galibiyet olacak' dedi.

'Kulüp olarak güçlü bir ruhumuz var'

Grubun çekişmeli maçlara ve büyük mücadeleye sahne olduğuna değinen Vitor Pereira, şunları kaydetti:

'Yarın da farklı olmayacak. Dengeli ve mücadeleci bir maç bekliyorum. Futbolda bazen şansa ihtiyacınız olur. Şans kırıntılarını Celtic elde edemedi. Küçük hataların bedelini zaman zaman ağır ödediler. Grup maçlarından önce Molde'yi tanımayanların şu anda durumuna şaşırdıklarını görüyoruz. Yıllardan beri izlediğimiz Celtic'i göreceğiz. Gruptaki durumlarını hak etmediklerini ispatlamak için sahaya çıkacaklar. Kulüp olarak güçlü ruhumuz var. Umarım üç puanla ayrılan ve sahada üstün olan taraf biz oluruz.'

Oyuncuların durumu

Oyuncuların durumu

Oyuncuların son durumuyla ilgili soruyu yanıtlayan Pereira, ilk 11'de görev vereceği oyuncuların yarın netlik kazanacağını dile getirdi.

Celtic karşılaşması öncesi bir antrenman daha yapacaklarını hatırlatan sarı-lacivertli takımın teknik direktörü, 'Antrenman sonunda kimin kadroda olacağına, kimin olmayacağına karar vereceğiz. Bazı oyuncuların son durumunu bir kez daha görmek istiyoruz. Bazı oyuncular durumlarından dolayı bizimle olmayacak. Kaliteli bir on bir olacak. Mücadeleci, isimlerden bağımsız şekilde yardım eden ilk on bir olacak. Bu on bir yarın kesinlik kazanacak. Oyuncularım da ilk on biri yarın öğrenecek' diye görüş belirtti.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0