Görüş Bildir
Haberler
'Tarzan' Rolüyle Tanınan ABD'li Oyuncu Joe Lara Hayatını Kaybetti! Joe Lara Kimdir, Kaç Yaşında?

'Tarzan' Rolüyle Tanınan ABD'li Oyuncu Joe Lara Hayatını Kaybetti! Joe Lara Kimdir, Kaç Yaşında?

Sunay Korkmaz
31.05.2021 - 14:21

The Epic Adventures'daki Tarzan rolüyle tanınan Amerikalı aktör, dövüş sanatçısı ve müzisyen Joe Lara hayatını kaybetti. Tarzan film serisindeki Tarzan rolüyle dünya çapında tanınan ABD'li oyuncu Joe Lara'nın içinde olduğu uçak Tennessee'de göle düştü. Yetkililer uçaktan sağ kurtulan olmadığını ve Lara dahil 7 kişinin yaşamını yitirdiğinin tahmin edildiğini açıkladı. Peki Joe Lara kimdir? Joe Lara kaç yaşında? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Tarzan' film serisindeki Tarzan rolüyle dünya çapında tanınan ABD'li oyuncu Joe Lara'nın, Tennessee'de göle düşen uçakta olduğu ve beraberindeki 6 kişiyle birlikte yaşamını yitirdiğinin tahmin edildiği açıklandı.

Yetkililer söz konusu uçakta bulunan 7 kişi arasında 'Tarzan' rolüyle tanınan Joe Lara ve 'Hristiyan diyet gurusu' olarak nam salan eşi Gwen Shamblin Lara'nın da bulunduğunu belirtti. Ulusal Ulaştırma Güvenliği Kurulu, söz konusu uçaktan sağ çıkan olmadığının tahmin edildiğini ve kazanın nedeninin soruşturulduğunu belirtti.

Joe Lara Kimdir?

Joe Lara Kimdir?

California'da 1962 yılında dünyaya gelen Joe Lara, müzik kariyerinin yanında oyunculuk da yapmıştı. Birçok Hollywood yapımında rol alan Lara'ya şöhreti, 1989'da yayınlanan 'Tarzan Manhattan'da' filmi ve 1996-1997 yıllarında yayınlanan 'Tarzan: Epik Maceralar' isimli televizyon dizisinde üstlendiği başroller getirmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın