Görüş Bildir
Haberler
"Tarık Çamdal İçin Teklifimizi Yaptık"

"Tarık Çamdal İçin Teklifimizi Yaptık"

Batuhan
19.08.2014 - 13:09

"Tarık Çamdal İçin Teklifimizi Yaptık"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılıtakımın transfer çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. TTNET ile imzaladıkları sponsorluk anlaşmasının töreninde konuşan Aysal “Transfer için 15-20 günümüz daha var. İsim vermeyeceğim ama santrfor, bek ve stoper pozisyonları için transfer çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Ünal Aysal’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

“Her transfer sezonu yöneticiler için sıkıntılıdır. Herkes tatil yaparken biz bununla uğraşırız. Aslında güçlü bir takımımız var. Fakat hocamız kalabalık bir ekip yerine, sınırlı bir kadroyla çalışmak istiyor. Çünkü kadrodaki herkese şans vermek istiyor. Biz de bunu destekliyoruz. Takımda hocamızın istemediği oyunculara başka takımlarda şans bulmaları için yardımcı olmak istiyoruz. Transfer için önümüzde 15-20 gün daha var. Sıkışık bir dönemde değiliz. Takımda hocamızın eksik gördüğü yerlere takviye yapma konusunda çalışıyoruz. Rakamlarda da dikkatliyiz. Çünkü UEFA’nın sıkı kontrolü var. Mali direktiflerin içinde kalmak zorundayız. ‘Biz bu oyuncuyu beğendik, yarın alalım’ deme lüksüne sahip değiliz.”

“MANCİNİ ÇOK İYİ BİR HOCAYDI”

“Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Mancini çok iyi bir hocaydı. Ama gelir gelmez yabancı sınırlaması sorunuyla karşılaştı. Biz de aceleyle çözüm bulmaya çalıştık. Yönetim olarak onun listesine göre transfer yapmaya çalıştık. Ocak ayında yapılan transferlerden birkaç tanesi başarılı oldu. En iyi oyuncumuz Sneijder, Inter’de yer bulamamıştı. Çünkü oradaki teknik direktörün sistemine uygun değildi. Önümüzdeki günlerde yapacağımız transferlere böyle bakmak lazım. Santrfor alacağız. Yerli ya da yabancı olabilir. Bek ve stoper pozisyonu için de çalışıyoruz.”

“TARIK KONUSU ŞİMDİLİK KAPANDI”

“Tarık Çamdal konusunda bir talebimiz oldu. Ama kulübü şu anda değerlendirmelerini başka türlü yapıyor. Bizim sınırlarımız belli. Bazı rakamların üstüne çıkamıyoruz. Transferin son gününe kadar şartlar değişiyor. Ama bugün için Tarık konusunda söyleyeceğim müspet bir şey yok.”

“FORMA SPONSORLUĞU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

“Forma sponsorluğu en öncelikli konularımızdan bir tanesi. Bazı adaylar var. Mevsim başına sponsorumuzu yetiştirmeye çalışıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Bu sene böyle bir kriz yaşandı. “

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/-tarik-cam...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0