Görüş Bildir
Haberler
"Takım Çalışmıyorsa Nasıl Şampiyon Olduk?"

"Takım Çalışmıyorsa Nasıl Şampiyon Olduk?"

Batuhan
03.12.2015 - 15:37

Galatasaray’dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu, çeşitli konularda açıklamalar yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

NTV Spor’dan Evren Göz’e konuşan Hamza Hamzaoğlu, ayrılığının ardından ilk kez röportaj verdi. Hamzaoğlu şunları söyledi:

“Ortaköy'de şampiyonluk kutlaması sırasında 4 yıldızla poz vermiştik. O gün de Dursun Başkan'a 4 yıldızı ayırmayalım demiştim. Burak'tan çok daha fazla verim almak istedim. Sürekli ofsayta düşüyordu. Daha farklı oynamasını istedim. Kesin olarak benim hiçbir oyuncuyla problemim olduğunu düşünmüyorum.

Ben kendimi ve ekibimi, takımımı başarılı buluyorum.

Wesley açıklamalardan sonra bana mesaj attı, telefonda da konuştu. 'Söylediklerim yanlış yere çekildi' dedi. Takım olarak çok daha fazla çalışmamız gerek' demek istediğini söyledi.

Ben bunlara çok fazla takılmıyorum, sonuçta değişen bir hocamız var. Yeni gelen, çok deneyimli Mustafa hocamız var. Oyuncuların söylemlerini normal karşılıyorum ben. Çok zor ortamlarda mücadele ediyorlar.

Melo, sezon bittiğinde bana 'Burada devam etmek istemiyorum' diye mesaj gönderdi. Transferi gerçekleşmeyince takıma geri döndü ve çalışmalarına başladı. Transferin son gününde 'Hayatımın fırsatı gitmek istiyorum' deyince biz de peki demek durumunda kaldık.

Takım boyumuzu 28 metreye kadar düşürmüşsek zaten nasıl iyi taktik çalışmıyor olabiliriz? Çalışmıyorsak bu nasıl oldu? Nasıl şampiyon olduk?

Kevin Grosskreutz, lisansı çıkmadığı zaman da benzeri düşünceler içindeydi. Geri dönmek istedi. Dünkü kararını duyunca şaşırdım.

Dün Mustafa Hoca ile konuştuk. Ona tebrik mesajı atmıştım ama kendisi görmemiş. Mustafa Hoca’nın telefonunu açmama gibi bir durum söz konusu olamaz. Umarım başarılı olur.

Eğer ki Avrupa Ligi'ne kalırsak finale kadar gideriz diye düşünüyorum.

Taraftara ricamdır, takımlarına daha çok destek olsunlar. Artık benimle de ilgili bir şey gündeme gelmesin. Takıma da zarar vermek istemiyorum. Her şeyin bir sonu var. Elbet bir gün Galatasaray'dan ayrılacaktım.

Herhangi bir takımdan teklif almadım. Biraz dinlenmeyi uygun görüyorum.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
1
0
0
0
0
0