Görüş Bildir
Haberler
'Tabii Ki Galatasaray'a Giderim'

'Tabii Ki Galatasaray'a Giderim'

Batuhan
16.01.2014 - 10:42

'Tabii Ki Galatasaray'a Giderim'

Galatasaray'ın transfer gündemindeki isimlerden birisi olan Karabükspor'un sol beki İshak Doğan,çok özel açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın kendisi ile ilgilenmesinin gurur verici olduğunu belirten İshak, 'Yıldızlar topluluğu Galatasaray ile anılmak benim için büyük bir olay. Sarı-kırmızılı formayı giymeyi kim istemez ki, resmi teklif gelir kulübüm de onay verirse tabii ki Galatasaray'a giderim' dedi.

DROGBA HAYRANI

Fotomaç'ın haberine göre; Didier Drogba'nın büyük bir hayranı olduğunu ifade eden 23 yaşındaki oyuncu, 'Almanya'da Drogba'yı seyrederek büyüdüm. Onun bir hayranıyım. Kendisiyle rakip olduk ama aynı takımda oynamak bir başka olur' dedi. Kendisiyle Kayserispor'un ilgilendiğini kaydeden İshak Doğan, 'Ben olumsuz etkilenmemek için uzak duruyorum. Kulübüm benimle ilgili ne düşünüyorsa uyacağım' şeklinde konuştu.

iSHAK'TAN İNCiLER

*Allah bizlere bir yetenek vermiş bunu geliştirmemiz gerekiyor. Bir Messi olamayız belki ama üzerine koymak için de her şeyi yapmalıyız.

*Antrenmanlardan asla kaçmam ve gerek tek gerekse hocalarım ile birlikte ekstra çalışırım.

*Galatasaray'da oynayabilecek güce ve hırsa sahip olduğuma inanıyorum. Kimseden korkum yok ama büyüklerime saygım var. Kimseye saygısızlığım olmaz.

*En büyük hedefim A Milli Takım forması altında Dünya Kupası'nda forma giymek.

*Bana top nasıl saklanır Fatih Tekke öğreti. Benim için büyük şanstı.

*Babam geçtiğimiz yıl annemle birlikte gittiği hacda rahmetli oldu. Bende önce Allah'ın sonra babamın çok emeği var. Hep babama layık bir evlat olmaya çalıştım. İnşallah bu günlerimi görüyordur.

Radyospor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17257...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın