Görüş Bildir
Haberler
'Süper Lig A.Ş.' Toplantısı Ertelendi

'Süper Lig A.Ş.' Toplantısı Ertelendi

Batuhan
16.03.2015 - 12:04

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın önümüzdeki dönem Süper Lig maçlarının yayın ihalesiyle ilgili yapacağı toplantı ertelendi.

Gümüşdağ, vakıf sözcülerinden oluşan bir heyetle TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne giderek saat 17.00'de Demirören'le bir araya gelecekti. Fakat daha sonra yapılan açıklamada toplantının ertelendiği açıklandı.

Görüşmede, vakfın 10 Mart Salı günü gerçekleştirdiği toplantıda Süper Lig A.Ş.'nin kurulması yönünde alınan karar ve yayın ihalesi konusu TFF ile istişare edilecek, konu üzerinde yapılması planlanan çalışmalar değerlendirilecekti.

Gümüşdağ, 16 Süper Lig ekibiyle yaptıkları toplantının ardından yayın ihalesinin yayıncı kuruluş adaylarıyla kendileri arasında düzenlenmesini önerdiklerini söylemişti.

Kulüpler Birliği Başkanı, 'Kurulacak şirketin tamamen şeffaf ve kurumsal sorumluluk ilkeleri içerisinde yönetilmesi, bağımsız bir denetim mekanizması tarafından denetlenmesi hedeflenmeli. Tahminim de şu anki gelirlerimizin 1, 1.5 katı yükselme olacaktır. Böyle bir durumda 2017 yılındaki yayın ihalesinin rakamının 1-1,5 katı büyüyeceğine inanıyorum' diye konuşmuştu.

Kaynak: Al Jazeera ve AA

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/sup...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0