Görüş Bildir
Haberler
‘Sultanahmet'teki Saldırıyla İlgili Gözaltına Alınanların Sayısı 7'ye Ulaştı’

‘Sultanahmet'teki Saldırıyla İlgili Gözaltına Alınanların Sayısı 7'ye Ulaştı’

ATKN
14.01.2016 - 14:06 Son Güncelleme: 14.01.2016 - 14:15

İçişleri Bakanı Efkan Ala, patlamaya ilişkin gözaltına alınanların sayısının 7'ye ulaştığını, soruşturmanın detaylı bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Efkan Ala, JW Marriott Otel'de düzenlenen 8. Büyükelçiler Konferansı'ndaki konuşmasının ardından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sultanahmet Meydanı'ndaki patlamaya ilişkin Ala, 'İstanbul'da yapılan menfur saldırı ile ilgili olarak şu ana kadar gözaltına alınanların sayısı 7'ye ulaştı. Soruşturma, inceleme çok detaylı bir şekilde devam ediyor' dedi.

Çınar'daki saldırı: 'Yetkililerden yapılan açıklamalar dikkate alınmalı'

Çınar'daki saldırı: 'Yetkililerden yapılan açıklamalar dikkate alınmalı'

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde PKK'nın Emniyet'e bombalı araçla saldırmasına ilişkin Ala 'Çocuk, sivil ve yaralılar var. Aldığım bilgiye göre, yaralılardan 2'sinin durumu ağır. Diğerlerinin hayati tehlikeleri yok. PKK terör örgütünün yaptığı bir saldırı. 2 bina da çökmüş. Binadan bazı kişiler sağ kurtarıldı. Diğerleri de söylediğim gibi. Şu anda 1 şehidimiz var öyle anlaşılıyor. Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum' dedi.

Terör saldırılarında bilgi kirliliğine dikkat çeken Ala, resmi yetkililerden yapılan açıklamaların dikkate alınması gerektiğine vurgu yaptı.

DHA ve AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Artık nerde uyuz oldukları adam varsa bu bahaneyle göz altına alıyorlardır