Görüş Bildir
Haberler
''Suarez Liverpool'un Adını Kirletiyor''

''Suarez Liverpool'un Adını Kirletiyor''

Fatih
25.06.2014 - 21:45

''Suarez Liverpool'un Adını Kirletiyor''

Dünya Kupası haberleri, Kariyerinde üçüncü kez bir rakibini ısıran Luis Suarez hakkında Paul Scholes ve Robbie Fowler açıklamalarda bulundu.

Dünya Kupası ’nda dün akşam oynanan Uruguay – İtalya maçında rakibi Chiellini’yi ısıran Luis Suarez , her şeyin önüne geçmişti.

Kariyerinde daha önce Otman Bakkal ve Branislav Ivanovic’i ısıran Uruguaylı golcünün bu davranışını üçüncü kez tekrarlaması üzerine futbol dünyasında gecenin konusu bu oldu.

Manchester United’ın efsane oyuncularından Paul Scholes , Suarez’e 10 maç ceza verilmesinin yeterli olmayacağını söyledi:

“Suarez kulübünü, ülkesini ve ailesini utandırdı. Dünya Kupası’nın geri kalan maçlarında onu men etmek yetmez, çünkü zaten Kolombiya Uruguay’u bir sonraki maçta yenecek. Bütün bu yaşananlar çok utanç verici çünkü o harika bir oyuncu. Ama insanlar onu harika futbol yeteneği ile değil Dünya Kupası’nda rakibini ısırması ile hatırlayacak.”

Liverpool’da forma giymiş önemli futbolculardan Robbie Fowler ise Uruguaylı golcü konusunda daha sert konuştu:

“Bunun bir savunması olamaz. Saha dışında sevimli bir adam. Hayırsever ve Liverpool’da insanlar için çok şey yapıyor, çalışıyor. Onu bir futbolcu olarak seviyorum ama bu yaptıklarını asla affedemezsiniz. Sahaya ayak basar basmaz kişiliği değişiyor. Kelimelere dökemiyorum. Liverpool taraftarının içine düştüğü durum bir çıkmaz. Onu futbolcu olarak çok seviyorlar ama o, Liverpool’un adını çamura buluyor. Bu doğru olmaz özellikle son seferde ona yardım ettikleri göz önüne alındığında. Onu rehabilite etmeye çalıştılar. Şimdi giderse şaşırmam.”

3Puan

Kaynak: http://www.3puan.com/content?id=3681
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın