Görüş Bildir
Haberler
'Soul Kraliçesi' Aretha Franklin Hayatını Kaybetti...

etiket 'Soul Kraliçesi' Aretha Franklin Hayatını Kaybetti...

Emre Ordu
16.08.2018 - 19:24 Son Güncelleme: 17.08.2018 - 08:36

18 Grammy ödülü sahibi, soul efsanesi Aretha Franklin, 76 yaşında hayata veda etti. “Think,” ″I Say a Little Prayer” ve “Respect” gibi şarkılarla tarihe geçen ünlü şarkıcı kanser tedavisi görüyordu.

Bir yıldır kanser tedavisi gören Aretha Franklin, Detroit'teki evinde hayatını kaybetti.

Basın danışmanı doğruladı

Basın danışmanı doğruladı

Şarkıcının basın danışmanı Gwendolyn Quinn AP’ye haberi doğrulayarak, “Perşembe sabahı Detroit’teki evinde 9:50’de hayatını kaybetti.” dedi.

Franklin'in ölüm haberinin ardından Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapan ABD Başkanı Donald Trump, "Soul'un Kraliçesi Aretha Franklin hayatını kaybetti. Tanrının harika bir armağanı olan sesiyle müthiş bir kadındı. Onu özleyeceğiz" dedi.

Sanatçı bugüne kadar 75 milyon plak ve cd satarak birçok rekora imza atmıştı. Franklin, 18 Grammy ödülünün yanı sıra 25 altın plak sahibiydi.

Sanatçı bugüne kadar 75 milyon plak ve cd satarak birçok rekora imza atmıştı. Franklin, 18 Grammy ödülünün yanı sıra 25 altın plak sahibiydi.

Tüm zamanların en önemli kadın seslerinden biri olarak kabul edilen Aretha Franklin'in ardından sosyal medyada taziye mesajları paylaşılıyor...

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
milkymilkycrys

Önce Whitney Houston şimdi onun vaftiz annesi... İkisi de unutulmaması gereken sanatçılar. Kadınların müziğe verdiği mükemmellikleri temsil eden en önemli in... Devamını Gör

En çok dinlediğim tür'ün eşsiz isimlerinden. '(you make me feel like) a natural woman' şarkısını dinlerken bu habere denk geldiğim için kat be kat daha üzüld... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

r.i.p Aretha Franklin 😥20 Grammy ödülü var. Düzeltirseniz sevinirim.