Görüş Bildir
Haberler
"Şota'nın Arkasındayız"

"Şota'nın Arkasındayız"

Batuhan
24.02.2014 - 13:20

"Şota'nın Arkasındayız"

Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, 6-2 kazandıkları Sivasspor maçıyla takım üzerindeki gerginliğin ve motivasyon bozukluğunun düzeldiğini söyledi.

Öksüz, Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan ve Kasımpaş'nın 6-2'lik üstünlüğüyle sona eren Sivasspor maçı hakkında değerlendirmede bulundu.

Lacivert-beyazlı takımın 10 haftadır galip gelemediğini hatırlatan Hasan Hilmi Öksüz, şunları kaydetti:

'Uzun zamandır kazanamayan bir vardı. Güzel bir oyunla Sivasspor gibi ciddi bir rakibi 6-2 yendik. Bizim için çok önemli bir 3 puandı. Takım bir gerginlik yaşıyordu. Beşiktaş maçının tekrar edilme kararından sonra ciddi bir motivasyon bozukluğu vardı. Bunların düzeldiği kanaatindeyim. Bundan sonra ilk yarıda gördüğümüz 'yı izlemeye devam edeceğiz. İyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum.'

'GOL ATMAYI HATIRLADIK'

Galip gelemediği 10 haftada sadece 7 gol atabilen 'nın Sivasspor maçında 6 gol birden attığını belirten Hasan Hilmi Öksüz, gol atmayı hatırladıklarını dile getirdi.

Öksüz, gol zenginliğini devam ettirmeleri gerektiğini anlatarak, şöyle konuştu:

'Gol atmayı unutmuştuk. Sivasspor maçında atılan gollerin yanı sıra birçok pozisyon da kaçırdık. Gol atmayı bu maçta hatırladık. İnşallah takım alışkanlık haline getirir. Gol olmadan bu işin tadı tuzu olmuyor. İnşallah bu gol zenginliğini devam ettiririz. Sivasspor karşılaşmasında 6 gol attık. Bu golleri de ayrı ayrı oyuncuların atması da ayrı bir güzellik. Demek ki takım kurgusuna biraz daha önem vermemiz gerek. Bundan sonra hataları yeniden yapacağımızı zannetmiyorum.'

Lacivert-beyazlı takımın 6 gollü galibiyetin ardından rehavete kapılmayacağını aktaran başkan vekili Öksüz, 'Takımımız, bu kadar hafta galibiyete hasret kalmıştı. Eğer 6 gollü galibiyetten sonra rehavet olursa, o takımdan bir şey olmaz zaten. O takımı değiştireceksiniz. Takımda rehavete kapılacağını zannetmiyorum. Hepsi aklı başında oyuncular' ifadelerini kullandı.

'ŞOTA'NIN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ'

Lacivert-beyazlı yönetici, teknik direktör Shota Arveladze'nin kendileri için önemli bir değer olduğunu vurgulayarak, sportif başarısızlık durumlarında dahi Gürcü teknik adamın arkasında duracaklarını söyledi.

Sportif başarısızlığın her takımın başına gelebileceğini dile getiren Öksüz, 'Shota Arveladze, bizim için önemli bir değerdir. Kulübü olarak başarısızlıkları hocaya bağlayarak, değişikliğe gitme gibi bir durumumuz olamaz. Shota ile uzun vadeli anlaşmamız var. Bu doğrultuda farklı hataları ortaya çıkmadığı sürece sportif başarısızlıklar her takımın başına gelebilir' diye konuştu.

Türkiye'de kulüplerin yılda bir iki teknik direktörle çalışma alışkanlığı olduğundan bahseden Hasan Hilmi Öksüz, şu ifadeleri kullandı:

'Ayrılan hoca bir başka kulübe gidiyor ve orada başarılı oluyor. Burada kimin başarısız olduğuna karar vermek o kadar kolay değildir. Bu işi yapıyorsanız, güvendiğiniz bir hocaya değer vereceksiniz. Ona teslim olacaksınız ve uzun vadeli program yapacaksınız. Biz de bunu uyguladık. Bu, 5 yıllık bir programdır. Bu süreçte ciddi bir hata olmadığı sürece Shota Arveladze'nin her zaman arkasındayız.'

'HEDEFLERİMİZDEN VAZGEÇMEMİZ GİBİ BİR DURUM OLAMAZ'

Hasan Hilmi Öksüz, Kasımpaşa Kulübü'nün Avrupa kupalarına gitmeyi ve şampiyon olmayı hedef olarak koyduğunu belirterek, bu hedeflerinden vazgeçmelerinin söz konusu olamayacağını aktardı.

Ligde Avrupa kupalarına gitme şanslarının sürdüğünü vurgulayan Öksüz, sözlerini şöyle tamamladı:

'Kalan maçlara baktığımızda, Sivasspor maçındaki başarımızı devam ettirmemiz durumunda Avrupa'ya gitme şansımız da artar diye düşünüyorum. Bu hedefimizden hiçbir zaman vazgeçmiş değiliz. 'Ligde kalır mıyız, kalmaz mıyız?' gibi bir endişemiz yok. Kasımpaşa, büyük bir kulüp ve bu büyüklüğünü de her anlamda ortaya koymuştur. Avrupa'ya gitmek ve şampiyon olmak kafamızda yer etmiş bir durum. Bundan vazgeçmemiz gibi bir şey olamaz.'

Haber Türk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın