Görüş Bildir
Haberler
"Sorun Sende Değil Bende" Yalanı

"Sorun Sende Değil Bende" Yalanı

Neyaziyoduk
29.01.2014 - 01:10 Son Güncelleme: 29.01.2014 - 01:11

"Sorun Sende Değil Bende" Yalanı

Bu cümlenin sıradan bir cümle olmadığı; rengi, dili, ırkı ne olursa olsun her milletten insanın çokça duymasından bellidir. Cümleyi kuranlar genellikle kızlardır. Bunların hepsi aynı gizli örgütün üyesidir ve felsefeleri kendilerine göre daha iyisini bulunca bu cümleyi sahte gözyaşlarıyla söylemektir. It's not you, it's me der mesela ayrılmak isteyen yabancı kız.

Hikayenin başlangıcı hep aynıdır. Sevgisinden ayrılmıştır. Adı eski sevgili olmuştur artık yani. Bi kaç ay ağlayıp sızladıktan sonra, toparlanma sürecine girmek isterler. Süreç, yeni bi çocuğun kıza ilgisini göstermesiyle başlar. Çocuk, aşk acısından yeni yeni çıkmaya başlayan kıza tabiri caizse ilaç gibi gelir. Çünkü çocuk iyidir, iyi davranıyordur, ilgi gösteriyordur, üstüne titriyordur, sağa bakıyordur o kız, sola bakıyordur o kız, öne-arkaya iki lafından birinde kızın ismini anıyordur. Hediyeler alıyodur, çiçekler gönderiyordur, kapısında yatıyordur. Kızda bu durumdan hoşnut kalıyodur, hoşuna gidiyodur yani ve o da yavaştan çocuğa ilgi duyuyodur ve ilgisini canımlı cicimli sözleri ve hafif el temaslarıyla belli ediyodur. Süreç mükemmel ilerliyodur. Derken eski sevgili uykusundan

uyanır. Mesaj atar, arar. Kız ilk başlarda durumu takmaz. Ama gün geçtikçe bu durum hoşuna gitmeye başlar. Çünkü eski sevgili yalanlar diziyodur, hikayeler uyduruyordur, süslüyodur, püslüyodur, popohluyodur. Bizim saf kız da inanıyodur. Demiş ya Cemal Safi, 'Kadınlar duyduklarına aşık olurlar, erkekler ise gördüklerine. Bu yüzden kadınlar makyaj yapar, erkekler ise yalan söyler' diye. O hesap yani.

Karar verilmiştir. Yeni çocuktan kurtulmak şarttır. Ve işte o an! Yüzüne söylemezler ya da telefon açıp sesli bi şekilde. Mesaj atarlar. Ama mesajı bile tam yazmazlar. 'Sorun sende değil bende' yazmazlar yani. Ne yazarlar biliyo musunuz?

'Sorn snde deil bnde... hsckal..'

Kaynak: http://neyaziyoduk.blogspot.com.tr/20...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın