Görüş Bildir
Haberler
"Sneijder Yanlış Yerde Oynuyor"

"Sneijder Yanlış Yerde Oynuyor"

xxxx yyyyy
01.03.2014 - 14:13 Son Güncelleme: 01.03.2014 - 14:15

"Sneijder Yanlış Yerde Oynuyor"

Hollanda'nın Fransa'yla oynayacağı hazırlık maçının kadrosuna Wesley Sneijder'i dahil eden Louis van Gaal, yıldız futbolcunun Galatasaray'da oynatıldığı pozisyondan memnun değil.

Hollanda Milli Takımı'nın 5 Mart'ta Fransa'yla yapacağı hazırlık maçında Wesley Sneijder 'e şans vermeyi planlayan teknik direktör Louis van Gaal, bir basın mensubundan yıldız oyuncunun mevcut performansına ilişkin gelen soruya ilginç bir yanıt verdi.

Roberto Mancini' nin Sneijder'i yanlış pozisyonda oynattığını vurgulayan van Gaal, 'Açıkçası ben Wesley 'nin farklı bir pozisyonda oynamasını tercih ederim. Çünkü bizim takımımızda solda oynamıyor. Ama en nihayetinde kulüp hocasına tabi olduğumuz bir gerçek. Sneijder; Van Persie, Van der Vaart ve Robben kalitesinde bir oyuncu. Bu yıldızlar gibi oyuna ekstra katkılar sunabilen bir isim. Formunda olduğunda büyük etkisi oluyor, bunu daha önce de belirtmiştim' ifadelerini kullandı.

Wesley Sneijder de Galatasaray 'ın 1-1 sonuçlanan Chelsea maçından sonra 'İstediğim yerde oynamıyorum' açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: http://www.spor365.com/Sneijder-yanli...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0