Görüş Bildir
Haberler
'Sizi Öldüreceğim' Diyerek Video Çekmişti: Çocukların Velayeti, Kendilerini Ölümle Tehdit Eden Annelerine Verildi

etiket 'Sizi Öldüreceğim' Diyerek Video Çekmişti: Çocukların Velayeti, Kendilerini Ölümle Tehdit Eden Annelerine Verildi

Ankara'da bir kadın, tartıştığı eşinin evden gitmesinin ardından çocuklarına silah doğrultup, 'Sizi öldüreceğim' dedi. Mahkeme, ayrılan çiftin çocuklarının velayetini, kendilerini ölümle tehdit eden annelerine verdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Video çekti, kocasına gönderdi.

Video çekti, kocasına gönderdi.

Habertürk'ten Fevzi Çakır'ın haberine göre, Ankara'da geçen senenin Mayıs ayında yaşanan olayda 7 yıllık evli ve iki çocuk sahibi Y.M. ve C.M. çifti arasında şiddetli bir tartışma yaşandı.

Tartışmanın ardından evden ayrılan kocasına sinirlenen anne C.M., çocuklarına silah doğrulttu. 'Sizi öldüreceğim, kendimi de' diye bağıran anne, çocukların ağlamaları ve çığlıklarının da görüldüğü videoyu eşi Y.M.'ye gönderdi. 

Videoyu izleyen Y.M., eve giderek çocuklarını aldı ve babaannelerine götürdü.

Mahkeme ilk önce çocukların velayetini babaya verdi.

Mahkeme ilk önce çocukların velayetini babaya verdi.

Çocukları baba evine götüren Y.M., bir süre sonra çocuklarını, annelerine görüşmeleri için gönderdi. Ancak C.M., çocukları geri vermeyi reddetti. Bunun ardından çift, karşılıklı olarak boşanma davası açtı.

Eşinin kendisine gönderdiği videoyu delil olarak gösteren Y.M., çocukların velayetini aldı. Anne C.M. ise, Y.M. hakkında uzaklaştırma kararı alınmasını talep etti. Mahkeme bunu da kabul etti.

Çocukları yine geri vermeyen anne C.M., kendisine mesaj atan eski eşini, uzaklaştırmayı ihlal ettiği gerekçesiyle şikayet etti.

Çocukları yine geri vermeyen anne C.M., kendisine mesaj atan eski eşini, uzaklaştırmayı ihlal ettiği gerekçesiyle şikayet etti.

Anne C.M. çocukları yine baba Y.M.'ye vermedi, bunun üzerine baba Y.M., anneye mesaj attı. Kendisine atılan mesajları gerekçe gösteren anne C.M., uzaklaştırma kararının ihlal edildiği gerekçesiyle babayı şikayet etti. Y.M.'ye üç gün hapis cezası verildi.

Bu kararın ardından tekrar mahkemeye başvuran anne C.M., çocukların velayetini mahkemeden aldı. 

Y.M., çocukların velayetinin anneye verilmesine itiraz etti. Savcılık, anne C.M. hakkında silahlı tehdit suçlamasıyla dava açtı.

Videoda, anneleri tarafından tehdit edilen çocukların ağladığı görülüyor 🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
459
116
62
18
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mahir riha

Yavrum gidiyor yine anneye sarılıyor. Ulan var ya şu çocuklara yaşattığınız üzüntüde boğulursunuz inş

vemrv

Videoyu izlemek bir acı orada ki annesine sarılma anı daha büyük bir acı.Anne sıfatı bu adi yaratığa iltifattır.

hülyaa

şimdi bu travma o çocuklarda öyle bir kalacak ki; sittin sene unutamayacaklar. lanet olsun böyle ailelere

pembesusamuru1

videoyu izleyemedim bile. acilen rehabilitasyona alınıp uzun süre tedavi görmesi gereken birine nasıl çocukları verirsiniz? o çocukların başına gelecek her ş... Devamını Gör