Görüş Bildir
Haberler
'Şımarmayacağız, Yolumuza Bakacağız'

'Şımarmayacağız, Yolumuza Bakacağız'

Batuhan
09.06.2016 - 15:21

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, 'Şımarmayacağız, yolumuza bakacağız. Beşiktaş stadını bitirdi ve şampiyon oldu diye tüm dertlerini bitirmiş değil. Bizi zor bir sezon bekliyor.' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, 'Beşiktaş stadını bitirdi ve şampiyon oldu diye tüm dertlerini bitirmiş değil.' dedi.

Orman, Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, bir çizgileri olduğunu ve o çizgide devam edeceklerini belirterek, 'Şımarmayacağız, yolumuza bakacağız. Beşiktaş stadını bitirdi ve şampiyon oldu diye tüm dertlerini bitirmiş değil. Bizi zor bir sezon bekliyor.' diye konuştu.

"Daha çok savunma hattına transfer yapmak istiyoruz"

"Daha çok savunma hattına transfer yapmak istiyoruz"

Ana hedeflerinden birinin futbol takımının iskeletini kurmak ve eksik gördükleri 2-3 bölgeye takviye yapmak olduğunu vurgulayan Fikret Orman, şöyle devam etti:

'Kendi bütçemiz dahilinde en iyisini yapmaya çalışacağız. Avrupa kupalarına katılacak hemen her kulübün UEFA ile anlaşmaları ve bazı kısıtlamaları var. Onlara uymak zorundayız. Geçen sene hem kendi nezdinde hem de UEFA nezdinde hedeflerini fazlasıyla tutturmuş bir Beşiktaş var. Çok abartılı beklentiler olmaması lazım. Daha çok savunma hattına transfer yapmak istiyoruz. İkinci ve üçüncü bölgede çok oyuncumuz ve iyi bir rekabetimiz var.'

"Emre Mor'a teklif yaptık"

"Emre Mor'a teklif yaptık"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Orman, geçtiğimiz günlerde Borussia Dortmund ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Emre Mor içinse şu ifadeleri kullandı:

“Emre Mor’a 4 milyon Euro civarında bir teklif yapmıştık. 5 milyon Euro ve belirli maç üzeri artı 1 milyon Euro bedelli kontratla Borussia Dortmund’a gitti. Zamanında Hakan Çalhanoğlu’nu alamadık diye çok üzülmüştüm. Umarım Emre’de bu kadar üzülmem.”

Gomez'de son durum

Gomez'de son durum

Son olarak Mario Gomez’in geleceği ilgili konuşan Orman; “Gomez’in bizimle ilişkisi bitti. Ay sonuna kadar kendilerine bir süre verdik. Süre bitiminde netlik kazanır ama biz bitmiş gibi işlerimize devam ediyoruz” diye konuştu.

Skertel konusu

Skertel konusu

Kaleci Volkan Babacan ile ilgili çıkan iddialara da değinen Başkan Fikret Orman; “Şu anda Volkan ile ilgili bir girişimimiz yok. Öncelikli hedefimiz defans bloğunu güçlendirmek. Skertel iyi ve benim beğendim bir futbolcu. Liverpool ile 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Brüt 10 milyon Euro kadar geliri olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş için ağır gelecek rakamlar bunlar. Ayrıca Liverpool bonservis bedeli talebinde bulunuyor. Bu bakımdan çok zor” dedi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın