Görüş Bildir
Haberler
'Şike Yapmadık, Yapsaydık Söylerdim'

'Şike Yapmadık, Yapsaydık Söylerdim'

Fatih UZUN
26.04.2014 - 12:00

'Şike yapmadık, yapsaydık söylerdim'

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı.

Başkan Aziz Yıldırım’ın, Yargıtay'ın şike dosyası kararı ile ilgili son gelişmeleri aktarması ve tüzük değişikliği hakkında yaptığı konuşmaların özeti şu şekilde:

'3 Temmuz'da süreç başladığında ilk gün ne söylediysem bugün gerçekleştiğini ve aynen söylediklerimin olduğunu herkes görüyordur sanırım. Bu bir şike davası değildir. Bu bir siyasi davadır. Biz haklıyız, şike yapmadık. Yapsak da söylerim, korkmam. Hem yaptıysam Fenerbahçe için yaptım. Şu anki durumumu sizlere anlatayım. İnfazın durdurulması ve adil yargılanma talebinde bulunduk. Anayasa Mahkemesi'nden beklentimiz kısa süre içerisinde karar vermesidir.'

'BENDEN SONRA NE OLACAĞINA KARIŞMAM, BURADAKİ ARKADAŞLARIM FENERBAHÇE TÜZÜĞÜ'NE GÖRE HAREKET EDER'

Aziz Yıldırım, infazın olması durumunda; kimin başkan olacağı konusunda yönetim kuruluna Başkanlık için karışmayacağını, tüzükte ne yazıyorsa ona göre hareket edileceğini söyledi. Hiç bir şekilde telkinde bulunmayacağını ve tercihi Yönetim Kurulu'na bıraktığını dile getiren Yıldırım, 'Benden sonra ne olacağına karışmam, buradaki arkadaşlarım Fenerbahçe Tüzüğü'ne göre hareket eder. İsterlerse aralarından bir başkan seçerler, isterlerse sadece başkan seçimi yaparlar sizler de beğenirseniz oy verirsiniz' şeklinde konuştu.

'4. YILDIZI TAKARAK BIRAKMIŞ BİR BAŞKAN OLMAYI ARZU EDERİM

Şu anda 19. şampiyonluğunu ilan etmek üzere olan Fenerbahçe'de Başkan Yıldırım '4. yıldızı takarak bırakmış bir başkan olmayı arzu ederim...' dedi. Ezeli rakibi Galatasaray'dan önce 20. şampiyonluğa ulaşmayı ve 4. yıldızı takmak isteğini dile getiren Yıldırım bu konuşması sonrasında alkışlandı.

Uğur DEMİRKIRDI- Ali DANAŞ, İstanbul-DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/aziz-yildirim-y...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0